And we will always love you Whitney Houston

05:08 12/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Αν και δεν υπήρξα ποτέ θαυμάστρια της Whitney Houston δέχτηκα χωρίς κριτική την άποψη εκείνων που έλιωναν κατά τη διάρκεια της πρώιμης νιότης μου -και απόλυτης κυριαρχίας της στα charts- στο άκουσμα της πολλών δυνατοτήτων φωνής της.

Η, πραγματικά, εντυπωσιακή γκάμα των φωνητικών δυνατοτήτων της μπορεί να έδυσε καθώς ανέτειλαν τα 90′s πνιγμένη στα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις, τη θυελλώδη σχέση της και τα προβλήματα του γάμου της με τον Bobby Brown

αλλά ο θρύλος της παρέμεινε φωτεινός.

Παρότι δεν υπήρξα φαν της το όνομά της και τα τραγούδια της ακούγονταν non stop τα χρόνια της εφηβείας μου και η φωνή της πάντα μου θύμιζε με τρθφερότητα εκείνη την εποχή.

Γι αυτό και η είδηση του θανάτου της αυτό το Σαββατόβραδο (νύχτα για την Ελλάδα, όχι για την Αμερική όπου ο θάνατός της έχει ήδη γίνει πρώτο θέμα) μου προκάλεσε θλίψη την ώρα που επιστρέφοντας σπίτι από ένα βροχερό  session νυχτοπερπατήματος τον πληροφορήθηκα.

Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel σε ηλικία μόλις 48 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους εκατοντάδες θαυμαστές της που πληροφορήθηκαν τον ξαφνικό θάνατό της.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια (και περιστασιακά ηθοποιός) επρόκειτο να παραστεί στο πάρτυ του Clive Davis ένα προ-Grammy πάρτυ και ένα από τα events στα οποία κάθε A-list celebrity επιδιώκει να παραστεί, στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Τα προβλήματά της από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ήταν γνωστά και η διάσημη τραγουδίστρια είχε βρεθεί μια ημέρα πριν το θάνατό της να αιμορραγεί εξαιτίας τους ενώ τα αίτια του θανάτου της -ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί από την εκπρόσωπο τύπου της Kristen Foster- δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα