Blogovision 2011 – I,too, have rocked the vote PARTY στο Bios!

Η ετήσια ψηφοφορία των ελληνων bloggers (συν των φίλων αυτών συν κάποιων που ποστάρουν από πιο “επίσημα” ΜΜΕ) που διοργανώνεται από τον Gone 4 Sure (aka Μάρκος Φράγκος) για τα είκοσι καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς εχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα θεσμού.

Θα τολμήσω προσωπικά να πω ότι ίσως και να είναι και η πιο “εγκυρη”/”αντικειμενική” ελληνική λίστα λόγω εύρους και διασποράς συμμετεχόντων. Σίγουρα πάντως είναι η μόνη που θα δεις στις ψήφους από

…Melanie C και The Saturdays μέχρι Tim Hecker και Prurient και ότι πραγματικά μπορείς να φανταστείς ενδιάμεσα!

Φέτος διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή φορά, με τις περισσότερες συμμετοχές από ποτέ (150+, μεταξύ αυτών και αρκετοί συντάκτες του mixtape.gr φυσικά!) και αύρiο πρωί (Τρίτη 20/12) έχουμε τις τελικές αναρτήσεις των #1 .

Κάτα τα φαινόμενα, είναι η πιο αμφίρροπη blogovision ως τώρα αφού, όπως αναφέρθηκε και στο blog Gone4Sure πριν από λίγο, πάνω από δέκα άλμπουμ κονταροχτυπιούνται για την κορυφή!

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος η blogovision 2011 θα γιορταστεί πανηγυρικά την Πέμπτη 22/12/2011 -μετά τις 22:00- στο Bios (front) όπου θα γίνει η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, την μουσική υπόκρουση θα αναλάβουν αρκετοί από τους συμμετέχοντες bloggers στην ψηφοφορία αλλά θα γινουν και δύο secret gigs από εγχώρια σχήματα!

Μέχρι τότε μπορείτε να “χαζέψετε” συγκεντρωτικά όλες τις αναρτήσεις όλων των συμμετεχόντων εδώ ή τις ατέρμονες συζητήσεις στο twitter στο hashtag #blogovision.

Keywords
Τυχαία Θέματα