Comics Roast 10

15:18 10/1/2012 - Πηγή: Mixtape

“Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει. Καλή Χρονιά από το #comicsroast!

Ψάχνουν το φλουρί αλλά δεν πρόφτασαν οι συνήθεις ύποπτοι:@manolis – έτρεχε θέατρο - gkoultouroblog
@dimitrisdx – έτρωγε ακόμα μελομακάρονα
- the original DimitrisDX
@mitsaso - διάβαζε Tarot
@Hell_b0y – έκαιγε παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα  - Hell is a Land Without Comic Books
@amatyultar - έλεγε τα κάλαντα - amatynews

Σταθεροί στο ραντεβού μας (κάπως), είπαμε αυτή τη γιορτινή εβδομάδα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Πλέον τα 3-4-όσα κύρια reviews μας θα βγαίνουν αυτόνομα όπως γράφωνται και η στήλη θα έχει τις υπόλοιπες αναλυτικές και σύντομες κριτικές comics της εβδομάδας.

Τους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε να τους βρείτε στα ελληνικά καταστήματα comics (Jemma Καλλιθέα-Πειραιά, Solaris, Tilt και Relax Your Soul Comics στο κέντρο, Comicsworld στον Κορυδαλλό, Dojo στο Μαρούσι, Star στην Αγία Παρασκευή, Metropolis και Comics Cave στην Θεσσαλονίκη) αλλά και να τους αγοράσετε και διαβάσετε online στους υπολογιστές, τα iphone και τα ipad σας μέσα από τον επίσημο διανομέα digital comics ‘Comixology’.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ:

η Tarot ήρθε αντιμέτωπη με τα στοιχεία της φύσης (και ένα χταπόδι) στα TAROT #70-71

η Stephanie Brown ξέφυγε από τα νύχια της professor Lady Gaga και της principal Rihanna στο σατανικό παρθεναγωγείο για super-villains του BATMAN INC. LEVIATHAN STRIKES (8/10)

o Kid Omega έσωσε τη μέρα (και έβαλε τους συντάκτες του #comicsroast να σφαχτούν) στο φινάλε του WOLVERINE AND THE X-MEN #3 ( +∞/10 )


η ΤΣΟΥΛΑΡΑ not-Jean αποπλάνησε τον Professor Logan στο UNCANNY X-FORCE #19 (5,3/10)

ΠΑΜΕ!

BATMAN #4

@dimitrisdx: Για έναν περίεργο λόγο,το τεύχος αυτού του μήνα μου έδωσε την εντύπωση ότι η σειρά άρχισε να κινείται σε κύκλους. Καμία ουσιαστική εξέλιξη παρά μόνο ένα σχετικά ανούσιο exposition μέχρι να φτάσουμε στο set-up της τελευταίας σελίδας για το επόμενο τεύχος. Το σχέδιο του Capullo παραμένει γοητευτικό ωστόσο. 6/10

@Hell_b0y: Δεν συμφωνώ. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να δοθεί μια εξήγηση για την σιγουριά του Batman πως δεν υπάρχει Court of Owls. Την χρώσταγε ο Snyder  από την στιγμή που έβαζε τον Bruce Wayne να δηλώνει την απόλυτη άποψή του πάνω στο θέμα και αποφάσισε να την δώσει τώρα και μαζί με τον Capullo την παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο. Α, ναι ο Capullo, γίνεται ακόμη καλύτερος ανά τεύχος. 9/10

@manolis: Είστε τρελοί! Φοβερός ο Capullo στον Batman, αλλά μόλις βγάλει την μάσκα του ο Bruce Wayne είναι αυτό το γελοίο doll-faced, μονίμως χαμογελαστό πράμα που δεν ανταποκρίνεται καθόλου στον χαρακτήρα. Επίσης: gay.

@dimitrisdx: Για κάποιον λόγο, η φάτσα που δίνει ο Capullo στον Bruce Wayne μου αρέσει.
@Hell_b0y: Είναι έκδοση της φάτσας που έχει συνήθως σε πιο καθαρή γραμμή. Thank god, γλίτωσε από το inking του Todd ο Capullo.

Keywords
Τυχαία Θέματα