Download This: Rick Ross – Rich Forever

14:35 7/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Παρα λίγο να τα τινάξει την χρονιά που μας πέρασε ο ευτραφής gangsta rapper από το Miami Rick Ross (δύο φορές τον κατεβασαν απο αεροπλάνο σε κρίση και με σπασμούς) αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω. Μπορεί να καθυστερεί ακόμα το επερχόμενο God Forgives, I Don’t (τι τίτλος, ε;) αλλά αποφάσισε να φιλοδωρήσει τους fans με ένα εξίσου ευμεγεθές mixtape με τίτλο Rich Forever.

Ως είθισται βεβαια το livemixtapes όπου φιλοξενείται “επεσε” για ώρες, το εξώφυλλο ειναι κακογουστιά ολκής, παραγωγές που κυμαινονται από strip club anthems σε gangsta bangers και ενδιαμεσα και καμιά r’n'b-ίλα να σπάει η μονοτονία, η λέξη “οικονομία” είναι άγνωστη τόσο στα τραγούδια (18 tracks + 2 skits/interludes!!!) όσο και στους guests (ενδεικτικά Nas, Drake, Diddy, 2 Chainz, κλπ), η θεματολογία στα γνωστά (λεφτά, γυναικες, αυτοκινητα, “we control the South” και άλλα τέτοια γραφικά/γλαφυρά) και τα σχετικά.

Ακούς/”κατεβάζεις” παρακάτω μέσω livemixtapes ενώ δείτε και το συνοδευτικό video για ενα από τα καλύτερα tracks του Rich Forever.


Download Mixtape Free | LiveMixtapes.com Mixtape Player

Rick Ross – ‘Stay Schemin’ (feat. Drake & French Montana)’

Keywords
Τυχαία Θέματα