EJEKT Festival με Pet Shop Boys

15:08 26/4/2013 - Πηγή: Mixtape

To πετυχημένο φεστιβάλ, επιστρέφει και φέτος, με πρώτο επιβεβαιωμένο όνομα τους αγαπημένους Pet Shop Boys στο πλαίσιο του Electric Tour 2013.

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 16 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος το EJEKT Festival, στον γνώριμο και αποδεδειγμένα πλέον πολύ καλό χώρο στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πια από την διοργανώτρια εταιρία Detox.

Παράλληλα

ανακοινώθηκε και το πρώτο μεγάλο όνομα του φετινού line-up: οι Pet Shop Boys λοιπόν το κλασικό πια ηλεκτρονικό ποπ ντουέτο, θα παρουσιάσει ζωντανά στην Αθήνα το νέο τους show της Electric Tour 2013, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους album “Electric“, το οποίοα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Θυμίζουμε ότι οι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην χώρα μας μετά από 4 σχεδόν χρόνια μετά την εμφάνισή τους το 2009 στο πλαίσιο της Pandemonium tour.

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια πωλούνται ήδη προς 30 Ευρώ από το www.ticketarena.gr και από την ερχόμενη Τρίτη 30 Απριλίου και στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42).

Σύντομα περιμένουμε περισσότερα ονόματα και πληροφορίες για το EJEKT 2013.

Προς το παρόν, στο video παρακάτω βλέπουμε και ακούμε το νέο τραγούδι των Pet Shop Boys ”The Last To Die” – το οποίο θα περιέχετε στο νέο album – από την πρώτη τους συναυλία για το “Electric Tour” στο Μεξικό.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα