Get to know: Crushed Beaks

Οι Crushed Beaks μας έρχονται από το Λονδίνο και αποτελούν το μουσικό σχήμα δύο φίλων που δημιουργήθηκε από την αγάπη τους για τα “Fuzzy ηχητικά τοπία και τις Ιταλικές ταινίες τρόμου”.

Έτσι δηλώνουν τουλάχιστον οι Alex Morris και Matthew Poile που ξεκίνησαν τους Crushed Beaks ως ένα ακόμα “bedroom project” με την απαραίτητη DIY αισθητική φυσικά, το οποίο δείχνει να εξελίσσεται σε κάτι αρκετά παραπάνω με την κυκλοφορία του ντεμπούτου 7-ιντσου

single, Close-Ups/ Sun Dogs. - κυκλοφορεί επίσημα στις 21 Νοεμβρίου από την πάντοτε εκλεκτική Too Pure Records.

Πολλοί παρομοιάζουν τον lo-fi/dirt-punk ήχο τους με τους Shoegaze masters, My Bloody Valentine, ενώ άλλοι προσθέτουν τους Horrors στο μείγμα. Εμείς θα αρκεστούμε στο γεγονός ότι στο εκπληκτικό Sun Dogs, το duo από το Λονδίνο μας φέρνει αρκετά στο μυαλό τους λατρεμένους No Age κάτι που είναι αρκετό για να μας κάνει να τους δώσουμε μια παραπάνω ευκαιρία.

Προς το παρόν μπορείτε να ακούσετε το προαναφερθέν single, Sun Dogs, ενώ διαθέσιμα για download είναι τα πρώτα δείγματα δουλειάς των Crushed Beaks με τα Dream Cake, Think Lucky και Empty Head να ξεχωρίζουν.

Click here to view the embedded video.

Demos by Crushed Beaks

Keywords
Τυχαία Θέματα