H Chinawoman σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Άνοιξη του 2013 θα ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Η Chinawoman – όπως ηχογραφεί η32χρονη τραγουδοποιός Michelle Gurevich – θα εμφανιστεί την 1η Μαρτίου στο Block 33 και στις 2 Μαρτίου στο Six D.O.G.S. συνοδευόμενη από τους δύο μουσικούς της, Robin Thomson

στα drums και Diego Ferri στην κιθάρα.

Η Καναδή – ρωσικής καταγωγής – κάτοικος πια Βερολίνου Chinawoman, έχει στο ενεργητικό της δύο albums, τα “Party Girl“ και “Show Me The Face“ και με το φάντασμα της Nico να μοιάζει να την έχει στοιχειώσει, και την πρώιμη Polly Jean Harvey να την έχει επηρεάσει, σκαρώνει λιτές μελωδίες με vintage keyboards δημιουργώντας μία σκοτεινή, δραματική και ενίοτε καμπαρέ και ασπρόμαυρη ατμόσφαιρα, και στα τραγούδια της, πιο χαρακτηριστικό και γνωστό το “Party Girl” και στις ζωντανές της εμφανίσεις, κάτι που ήρθε και η σειρά μας να το διαπιστώσουμε στις αρχές του Μάρτη.

Την συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι Sonny Touch & Honolulu Philharmonic και τα εισιτήρια προπωλούνται τα πρώτα 250 προς 12 ευρώ στα Rover Bar, Stereodisc Record Shop, Ticket House – Musicland, ενώ στο ταμείο του Block 33 την βραδιά της συναυλίας θα πωλούνται 15 ευρώ.

Τα εισιτήρια για την συναυλία της Αθήνα στο Six D.O.G.S. προπωλούνται online μέσω eventbrite προς 12 ευρώ ενώ την βραδιά της συναυλίας θα πωλούνται προς 14 ευρώ.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα