H Julie Delpy σκηνοθετεί βιογραφική ταινία για τον Joe Strummer

Και σαν να μη φτάνει που η Julie Delpy ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ethan Hawke και τον Richard Linklater στο επόμενο ταξίδι τους έχει αποφασίσει κιόλας να κάνει ένα ταξίδι ακόμα, στη μουσική και, μάλιστα, σε ρόλο σκηνοθέτη.

Σωστά, κατά πώς φαίνεται, είχε διαβλέψει τα ταλέντα της ο Godard όταν ήταν ακόμα 14 ετών η Γαλλίδα ηθοποιός και εκείνη φροντίζει να μην απογοητεύει ούτε τη μνήμη του μέντορά της ούτε τους θαυμαστές της. Και, έτσι, αφού καταπιάστηκε με την υποκριτική, βεβαίως, αλλά και με το σενάριο στις δύο ταινίες

Before Sunrise και Before Sunset και κέρδισε και μια υποψηφιότητα Όσκαρ για τον κόπο της, το έριξε στη σκηνοθεσία με μεγάλη επιτυχία με την κομεντί 2 Days in Paris που θα αποκτήσει και sequel στη Νέα Υόρκη, δοκίμασε την τύχη της και στα biopics με την ταινία The Countess και τώρα σκοπεύει να κάνει ταινία για έναν από τους πιο θρυλικούς rock’ n’ roll μουσικούς, τον Joe Strummer των Clash.

Η ταινία θα έχει τίτλο The Right Profile (τίτλος τραγουδιού του συγκροτήματος από το άλμπουμ London Calling) και θα ασχολείται με την περίοδο της εξαφάνισης από τη δημοσιότητα του Strummer λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ Combat Rock το 1982.

Keywords
Τυχαία Θέματα