H Madonna αποκαλύπτεται

11:43 31/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Αν, απλώς, μιλούσαμε για κάποια ακόμα γυμνή εμφάνισή της ή την αποκάλυψη κάποιων προσωπικών της στιγμών αυτό δεν θα ήταν και τόσο νέο αφού η κυρία Madge μας έχει συνηθίσει σε τέτοια από τα μικράτα της ακόμα.

Αλλά όταν μιλάμε για την αποκάλυψη του artwork του εξωφύλλου του νέου της άλμπουμ Gimme All Your Luvin αυτό, ναι, αποτελεί νέο μια που μιλάμε για ένα άλμπουμ που ενώ έχει να διανύσει ακόμα σχεδόν δύο μήνες μέχρι την κυκλοφορία του αναμένεται με αγωνία από τους fans της βασίλισσας της pop

η οποία, φυσικά, φροντίζει να τους ταλανίζει με teasers και να κάνει ένα θεαματικό built up ως τη στιγμή της εμφάνισής του στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Με μια Χρυσή Σφαίρα στο γαντοφορεμένο χέρι της και τον αέρα της σούπερ σταρ που είναι η Madonna μπορεί να κάνει ό,τι της κατέβει και αυτή τη φορά κάνει μια retrospectiva στο παρελθόν με ένα artwork που μοιάζει με συνάντηση της disco persona της με την Express Yourself περιόδου της. Η ίδια η Madonna παρουσίασε το εξώφυλλο στη σελίδα της στο facebook πριν από τρεις ώρες περίπου και μάζεψε γύρω στα 23.000 likes και περί τα 2.000 comments.

Το Gimme All Your Luvin είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου ενώ το video από το κομμάτι της Luvin θα κάνει το ντεμπούτο του στο American Idol αυτή την εβδομάδα, λίγο πριν την εμφάνιση της Madonna στο Super Bowl στις 5 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα