Listen Up: Joe Strummer & The Mescaleros – Various rare tracks

14:15 5/10/2012 - Πηγή: Mixtape

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την γέννηση του Joe Strummer (αν χρειάζεται να πούμε ποιος ήταν, μάλλον διαβάζετε λάθος site) επανακυκλοφορούν τα δύο τελευταία άλμπουμ του με τους Mescaleros, Global A Go-Go (2001) και Streetcore (κυκλοφόρησε μετα θάνατον το 2003), ενισχυμένα με πολύ ενδιαφέροντα bonus tracks.

Το Global A Go-Go θα περιλαμβάνει το “Bindee Bhagee’, ζωντανά ηχογραφήμενο

στην τελευταία συναυλία που έδωσε ο Joe Strummer με τους Mescaleros στο Acton Town Hall στο Λονδίνο -ένα περίπου μήνα πριν τον πρόωρο και άδικο θανατό του του 2002- για ενίσχυση της τότε απεργίας των βρετανών πυροσβεστών (και στην οποία επανασυνδέθηκε για κάποια τραγούδια επί σκηνής με τον Mick Jones μετά από πολλά χρόνια) ενώ στο Streetcore θα συμπεριλαμβάνονται τα b-sides από τα singles ‘Coma Girl’ και ‘Redemption Song’.

Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, περάστε άμεσα από το link του NME παρακάτω να δείτε το πλήρες tracklist των επανεκδόσεων αλλά και να ακούσετε σε αποκλειστικό stream επιλογές από τα προαναφερθέντα bonus tracks. Σε όσους-ες ήταν παρόντες στο Σπόρτινγκ το 2001, τα live tracks που περιλαμβάνονται στο stream θα φέρουν εξαιρετικές αναμνήσεις.

Joe Strummer & The Mescaleros – Various rare tracks [stream via NME]

Keywords
Τυχαία Θέματα