Mixtapin’ with Evripidis and His Tragedies

14:06 29/2/2012 - Πηγή: Mixtape

O Ευριπίδης Σαμπάτης αυτή την εβδομάδα αφήνει πίσω στη Βαρκελώνη τις Τραγωδίες του και έρχεται στην Αθήνα για ένα live στο Six D.O.G.S. και ένα πάρτυ στη Cantina Social. Πριν μπει στο αεροπλάνο μας έστειλε ένα mixtape.

Το διήμερο του Ευριπίδη στα πάτρια εδάφη θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1η Μαρτίου στο Six D.O.G.S. όπου θα μας περιμένει μόνος του με συντροφιά ένα πιάνο και δεκάδες κεριά για να ερμηνεύσει τραγούδια από τα δύο του album ως Evripidis and His

Tragedies - το πιο πρόσφατο με τίτλο“A Healthy Dose Of Pain”, κυκλοφόρησε από την Inner Ear και την Snap! Clap! - αλλά και όπως συνήθως και στα προηγούμενα ανάλογου ύφους live του, αρκετές ενδιαφέρουσες διασκευές.

Την επόμενη ημερα, την Παρασκευή, ο Ευριπίδης θα συναντήσει την Σιδηρά Κυρία της Αθηναϊκής νύχτας Άννα Von Χατζηαντώνογλου στα decks της Cantina Social (Λεωκορίου 8, Ψυρρή)για ένα dj set με τίτλο “Whatever Happened to Good Times”.

Για προθέρμανση, ο Ευριπίδης μας έστειλε ένα απολαυστικό mixtape με τραγούδια που, όπως μας είπε και ο ίδιος, δεν λείπουν ποτέ από κανένα dj set του τους τελευταίους μήνες και τα οποία  του φτιάχνουν την διάθεση στις δύσκολες στιγμές.

Mixtapin’ with Evripidis and his Tragedies by Mixtapegr on Mixcloud

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα