Mixtapin’ withGeorge Gaudy

10:53 12/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Ας το παραδεχτούμε. Τον είχαμε παρεξηγήσει τον Γιώργο Γουδή. Ίσως μας ξένιζε η επιλογή του να μας συστηθεί χρησιμοποιώντας αυτή την παρήχηση του επώνυμού του με τον Καταλανό αρχιτέκτονα ή να φταίει αυτή η υπερπροσφορά επίδοξων τραγουδοποιών τα τελευταία χρόνια. Όμως, η αλήθεια είναι, ότι κάναμε λάθος στην περίπτωση του.

Το promo cd του ντεμπούτου album του για λογαριασμό της Archangel με τίτλο “Millionaire” καθόταν από τα μέσα Γενάρη στο γραφείο μας έχοντας ακούσει ήδη παλιότερα το ομώνυμο single, το οποίο δεν μας ενθουσίασε. Έπρεπε

να φτάσει τέλη Φλεβάρη για να δώσουμε στο album τις απαραίτητες ακροάσεις αφορμή την επιτέλους κυκλοφορία του αυτή την εβδομάδα, γεγονός που το γιορτάζει ο τραγουδοποιός την Τρίτη στο Six D.O.G.S..

H ακρόαση του album μας αποκάλυψε ευτυχώς έναν τραγουδοποιό, που κάθε άλλο παρά μονοδιάστατος είναι, όπως φανταζόμασταν και φοβόμασταν. Ο George Gaudy κάνει τα πρώτα βήματά του στην ουσία με αυτό το album, το οποίο διαφοροποιείται τόσο πολύ από τραγούδι σε τραγούδι –  χωρίς δυστυχώς συνοχή, και αυτό είναι ίσως το μόνο αρνητικό –  απλώνοντας σαν βεντάλια τις επιρροές και τις μουσικές του γνώσεις του, με κομψή αισθητική, και όμορφες συνθέσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες αν και όχι απαραίτητες για το album διασκευές.

Αυτές τις επιρροές μας αποκαλύπτει και πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος  τραγουδοποιός στο εκλεκτικό mixtape που μας χάρισε και μπορούμε να απολαύσουμε παρακάτω.

Mixtapin’ with George Gaudy by Mixtapegr on Mixcloud

Καλή επιτυχία στην πορεία αυτού του πρώτου album, αλλά αναμένουμε ήδη με ενδιαφέρον το δεύτερο!

Το “Millionaire” του George Gaudy κυκλοφορεί από την Archangel, και θα παρουσιαστεί ζωντανά με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 13 Μαρτίου στο Six D.O.G.S.

Keywords
Τυχαία Θέματα