Naytronix, DJ Fitz και Space Blanket στο Six D.O.G.S

Πίσω από το ψευδώνυμο Naytronix “κρύβεται” ο Nate Brenner (βλ. επίσης tUnE-yArDs) από το Bloomington της Indiana που, όπως αναφέρει εύγλωττα και το δελτίο τύπου της CTS Productions, “…επιλέγοντας και κόβοντας αποσπάσματα από την pop, funk και electronica μουσική του εμπειρία, συνδέει τα υλικά του με τις ευρηματικές bass/synth γραμμές του και τα ντύνει με τα low key φωνητικά του και ένα παιχνιδιάρικο

horn section.” Ως Naytronix έχει ήδη κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ Dirty Glow στην Plug Research από το οποίο θα μας παρουσιάσει υλικό την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη στο Six D.O.G.S.

Μαζί του και ο βρετανός DJ Fitz που υπόσχεται ένα dj set με τα πιο αναπάντεχα ευρήματα από την παγκόσμια μουσική δισκογραφία. Άλλωστε όπως αναφέρει και ο ίδιος στο bio section του site του: “DJ Fitz knows more about music than you do. It’s cool dude. No big deal. If a Turkish disco diva, a Nigerian record producer, and a Brazilian cabaret dancer all got together circa 1976, Fitz would be playing their party. And he’ll play yours, too.”

Την συναυλία θα ανοίξουν οι “δικοί μας” cosmic disco punk rockers Space Blanket που ήδη μας έχουν παρουσιάσει το πρώτο τους EP με τίτλο Cosmic και πριν λίγους μήνες μας είχαν χαρίσει και ένα εξαιρετικό mixtape. Δείτε παρακάτω όλες τις πληρφορίες για την επερχομενη εμφάνιση των Naytronix, DJ Fitz και Space Blanket και ακούστε ως προθέρμανση ενα αποκλειστικό mix από τον DJ Fitz που ανακατεύει -πολύ επιτυχημένα είναι η αλήθεια- από Max Romeo μέχρι …Ελευθερία Αρβανιτάκη!

Naytronix, DJ Fitz, Space Blanket @ Six D.O.G.S.
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 10 Ευρώ (προπώληση/ταμείο)
Προπώληση: Tickethouse (Πανεπισημίου 42, Αθήνα, εντός στοάς), http://naytronix2012-ath.eventbrite.com/
Περισσότερες πληροφορίες / Facebook event.

Mixtapin’ With DJ Fitz by Mixtapegr on Mixcloud

Keywords
Τυχαία Θέματα