Prometheus: Trailer του all-star blockbuster

14:01 3/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Ένα ακόμη trailer για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα καλοκαιρινά blockbusters είναι εδώ και αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο φιλόδοξο Prometheus του εμπορικού Ridley Scott το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο prequel του Alien και είναι εντυπωσιακότατο.

Η σύνοψη του IMDB αλλά και τα taglines στο trailer μιλούν για μια ομάδα εξερευνητών που, ανακαλύπτοντας

ένα στοιχείο για την καταγωγή του ανθρώπου, οδηγούνται στις σκοτεινότερες γωνιές του σύμπαντος, όπου πρέπει να δώσουν έναν τρομακτικό αγώνα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το καστ είναι αντάξιο των υπόλοιπων μεγεθών ενός μπλοκμπάστερ: Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Patrick Wilson, Idris Elba, Guy Pearce και Rafe Spall. Το Prometheus γυρίστηκε σε 3D και θα αρχίσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. στις 8 Ιουνίου.

Οι απόψεις του καστ διίστανται για τη σχέση με το Alien. Η Charlize Τheron επισήμανε ότι ο κόσμος θα πρέπει να ξεπεράσει την ιδέα ότι πρόκειται για μια ταινία της σειράς Alien ενώ ο Fassbender δήλωσε ότι υπάρχει σχέση με το Alien όπως και πλάσματα που θα αναγνωρίσει το κοινό. O ίδιος ο σκηνοθέτης θεωρεί τα τελευταία οκτώ λεπτά της ταινίας ως το “DNA” του Alien, ενώ φυσικά οι εισπράξεις και μόνο θα δείξουν αν είμαστε μπροστά σε ένα νέο franchise αποτελούμενο από Alien prequels.

Εδώ το trailer:

Keywords
Τυχαία Θέματα