Soviet Soviet και Comaneci στο Six D.O.G.S.

Συνεχίζει τις ενδιαφέρουσες μετακλήσεις η Arte Fiasco και έτσι μετά την ΕΜΑ (διαβάστε εδώ την συνέντευξή της στο mixtape.gr) και τον John Maus που περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα (Σάββατο 19.11 στο Bios και Δευτέρα 21.11 στο Six D.O.G.S.,  αντίστοιχα) φέρνει στις αρχές Δεκέμβρη, στο Six D.O.G.S. , δύο ονόματα που ναι μεν θυμίζουν εποχές “υπαρκτού σοσιαλισμού” αλλά προέρχονται από τη γειτονική Ιταλία, τους Sοviet Soviet (η φώτο του θέματος

μας είναι παρμένη από αφίσα πρόσφατου λάιβ τους στο Κίεβο, όπου και υιοθετούν την σοσιαλιστική εικονογραφία) και τους Comaneci.

Οι μεν πρώτοι κινούνται σε πιο post-punk και dark wave μουσικές κατευθύνσεις. Το τρίο από τις πόλεις Πέζαρο και Φάνο έχει κυκλοφορήσει τη μουσική του εκτός label και εγώ προσωπικά τους έμαθα από ένα ενδιαφέρον split δισκάκι με τουςς Frank (just Frank) που έβγαλαν το 2010 στην Mannequin, ενώ μέσα στο 2011 κυκλοφόρησαν αλλο ένα CD στην Tanner.

H έτερη μπάντα που συμπληρώνει το line up είναι οι ποστ/φολκ/chamber pop Comaneci με κάποιες κυκλοφορίες ΕP στο ενεργητικό τους και δύο albums, εάν δεν κάνω λάθος. Kατάγονται από τη Ραβένα και για τα ονειρικά φωνητικά τους είναι υπεύθυνη η Francesca Amati ενώ επίσης ξεχωρίζει και η παρουσία του τσέλου στα κομμάτια τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το φρέσκο αυτό λάιβ πολύ σύντομα.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα