The Dark Knight Rises- Ακούστε το soundtrack και δείτε promo video

16:55 11/7/2012 - Πηγή: Mixtape


Λίγο παραπάνω από μια βδομάδα έχει μείνει για την πρεμιέρα (20 Ιουλίου) του The Dark Knight Rises σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, της τρίτης και τελευταίας συνεισφοράς του Chris Nolan στο υπερ-επιτυχημένο franchise του Batman και το promo φυσικά κορυφώνεται (δείτε στη φωτογραφία και το “τρισδιάστατο”

ταμπλό με την αφίσα της ταινίας) . Στην Ελλάδα, λόγω των θερινών διακοπών προφανώς, το blockbuster που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία θα προβάλλεται από 21 Αυγούστου.

Έτσι τώρα μπορείτε να παρακολουθήσε ένα making-off διάρκειας 13 λεπτών περίπου, το οποίο φυσικά είναι ελάχιστα πιο αποκαλυτπικό από τα ήδη υπάρχοντα τρέηλερ και δεν μας δίνει και πολλά νέα στοιχεία για την πλοκή, οι λεπτομέρειες της οποίας παρά τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχει γίνει προσπάθεια να κρατηθούν επτασφράγιστο μυστικό. Το κλιπ εκτός από σκηνές της ταινίας, ρίχνει φως στα παρασκήνια των γυρισμάτων και έχει μικρές συνεντεύξεις με τους συντελεστές.

Εντωμεταξύ είναι πλέον διαθέσιμο για streaming και το soundtrack του φιλμ, που έχει γράψει ο Hans Zimmer (που σε συνεργασία με τον James Newton Howard είχε υπογράψει και τη μουσική των δύο προηγούμενων ταινιών) και μπορείτε να το ακούσετε μέσω του empire online σ’ αυτό το link, ενώ θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 16 Ιουλίου. Από ό,τι φαίνεται από το σκοτεινό soundtrack ο Batman τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει περισσότερες δυσκολίες από κάθε άλλη φορά για να αντιμετωπίσει το τρομοκράτη αρχηγό Bane που σπέρνει τον τρόμο στο Gotham και τον αναγκάζει να επανεργοποιηθεί οκτώ χρόνια αφού κατατρόπωσε τον Harvey Dent.

Να θυμίσουμε επίσης το σούπερ καστ της ταινίας, αφού εκτός από τους Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman που επιστρέφουν, προστίθενται οι γνώριμοι από το Ιnception στο σκηνοθέτη Tom Hardy και Joseph Gordon Levitt, ενώ το ρόλο της Catwoman επωμίζεται η Anne Hathaway.

Keywords
Τυχαία Θέματα