Δείτε το trailer του “The Source Family”

18:17 6/2/2013 - Πηγή: Mixtape

Ένα ντοκιμαντέρ που περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό. Από τις δημιουργούς Jodi Wille (μία από τις αγαπημένες μας – fringebook editors, συνυπεύθυνη των εκδοτικών οίκων Process Media και Dilettante Press) και Maria Demopoulos, το ‘The Source Family’ θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την 1η

Μαϊου στο IFC Center και έπεται συνέχεια σε πολλές ακόμα πόλεις (με κάποιους τυχερούς από εσάς – δυστυχώς όχι εμάς – να το βλέπουν πρώτοι στις Νύχτες Πρεμιέρας πριν λίγους μήνες).

Μόλις χθες κυκλοφόρησε ένα νέο trailer (το βλέπετε παρακάτω) και μία καλή αφορμή για υπενθύμιση. Sex, Drugs & Rock n Roll είναι οι μόνες λέξεις που μπορούν να περιγράφουν την αληθινή ιστορία πίσω από το ‘The Source Family’.

Los Angeles στις αρχές των 70’s, ένας πραγματικός οργασμός από cult-occult κοινότητες, κομμούνες και ‘οικογένειες’ (Charles Manson, Scientology) και όλα τα μετά-Vietnam τραύματα. Η Source Family ήταν μία από αυτές τις οικογένειες που ξεπετάχτηκε στις παρυφές του σκοτεινού Hollywood και της Sunset Strip με την ‘πατρική φιγούρα’ του Father Yod να ’αγκαλιάζει’ άπαντες μέσα από τις ροκ μπάντες του, το hip εστιατόριο υγιεινής διατροφής της εποχής που μάζευε όλο τον ‘καλό κόσμο’ και πολλές άλλες δραστηριότητες. Μία Ουτοπία που πήγε λάθος από την αρχή, τύφλα να έχει το ‘The Master’ του Paul Thomas Anderson…

Το ντοκιμαντέρ έχει βρει διανομή μέσα από το κινηματογραφικό τμήμα της δισκογραφικής Drag City, η οποία έχει επανακυκλοφορήσει και διάφορα άλμπουμ του Father Yod and the Source Family. Ψυχεδέλεια στα καλύτερά της!

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα