Ένα φεστιβάλ για τη στήριξη του Below Studio

11:51 17/1/2013 - Πηγή: Mixtape

Ένα διήμερο φεστιβάλ για την οικονομική ενίσχυση του Below Studio, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στο Six D.O.G.S. με τη συμμετοχή 8 σχημάτων που ηχογραφούσαν στο εν λόγω studio, πριν αυτό πέσει θύμα της οικονομικής κατάστασης που ζούμε.

Η ιστορία, όπως αναφέρεται στο

δελτίο τύπου, έχει ως εξής:

Τον περασμένο Οκτώβριο, υπάλληλοι της ΔΕΗ αφαίρεσαν το ρολόι μέτρησης και έκοψαν το ρεύμα στο στούντιο Below, διακόπτοντας έτσι και το χρόνο πρόβας, ηχογράφησης, δημιουργικότητας και οραματισμού που συμβαίνει υπογείως, σε ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα καταφύγια της μουσικής δημιουργίας και έκφρασης σ’ αυτή την πόλη.
Τα συγκροτήματα που κάνουν τις πρόβες τους εκεί, αλλά και στηρίζουν το Below Studio στην προσπάθειά του να επιβιώσει και να συνεχίσει τη λειτουργία του, σας προσκαλούν σ’ ένα διήμερο αλληλεγγύης, συντροφικότητας και, πάνω απ’ όλα, μουσικής, που γίνεται για έναν σκοπό ιερό: να ξαναλειτουργήσει το Below Studio και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους εμάς, που πασχίζουμε με όρους δίκαιους και ίσους να δημιουργήσουμε τη μουσική που αγαπάμε και να τη μοιραζόμαστε με όλους.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ BELOW STUDIO!

Η είσοδος-οικονομική στήριξη στο Below Studio κοστίζει μόλις 5 ευρώ ανά ημέρα και το πρόγραμμα των εμφανίσεων είναι:

Δευτέρα 21.1.13
Jazzmatazz
Leaving Tomorrow
Μητέρα Φάλαινα Τυφλή
Άγριες Φράουλες

Τρίτη 22.1.13
Transistor
Effigy
Cyanna
Wheatman

Πόρτες: 19:30 / Ώρα Έναρξης 20:00

Keywords
Τυχαία Θέματα