ένα πολύ σπέσιαλ Comics Roast: Tarot εναντίον #psaromouna

14:33 8/1/2012 - Πηγή: Mixtape


 
Καβούρια στο γυμνό της κορμί… και άλλα θαλασσινά εδέσματα, στο πολύ εορταστικό, υπερμεγέθες (όπως όλα σε αυτό το μικυμάου) #comicsroast που κάνει ψητό στα κάρβουνα το πιο ξέτσουλο comic της δεκαετίας, το πολυαγαπημένοTAROT: WITCH OF THE BLACK ROSE. Τσουτσουριάζονται να καούν οι συνήθεις ύποπτοι:

@manolis – ο Κάβουρας - gkoultouroblog
@mitsaso - το Χταπόδι (και περήφανος Tarotολόγος)
@dimitrisdx – το Χέλι - the

original DimitrisDX
@amatyultar -ο Καρχαρίας - amatynews
(με φιλική συμμετοχή από τους original roasters @Hell_b0y και @georgethebeast)
 
ΠΑΜΕ!

@manolis: Χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον/συμφέρον στο να βλέπω βυζάκια και μουνάκια στα comics μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση του Tarot: Witch of the Black Rose είμαι απολύτως 200% υπέρ!

Το Tarot είναι αυτό που λες το απόλυτο guilty pleasure comic, αλλά μόνο και μόνο για να απενοχοποιήσει την πραγματική του ιδιότητα ως ξεδιάντροπo S&M τσοντοκόμικ. Πρωταγωνίστρια είναι η μάγισσα Tarot η οποία… ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

…μια γκόμενα λοιπόν με ανατριχιαστικά κολλητό leather superhero κουστούμι και πανοπλία με ανάγλυφες ρώγες από χρυσό που μετά βίας συγκρατούν τον πελώριο κώλο της και τα πέρα από κάθε νόμο της φύσης γιγαντιαία βυζιά της, με την υπερφυσική δύναμη να τα χωράει κάθε φορά ταυτόχρονα όλα στο ίδιο καρέ, σε ΚΑΘΕ καρέ, χωρίς να σπάει την μέση της.

Επίδειξη: η Tarot ετοιμάζεται να πετάξει από αυτόν τον βράχο ως την βάρκα απέναντι.


από το τεράστιο όμως -εχμ- εμπρόσθιο βάρος της, δεν μπορεί να φύγει στον αέρα και πέφτει με τα μούτρα στην θάλασσα…

Τα δύο πιο πρόσφατα τεύχη της σειράς, τα #70 και #71 που διαβάσαμε εδώ στο #comicsroast ήταν συγκλονιστικά για έναν αριθμό από λόγους.

Ξεκινάμε από τα εξώφυλλα, τα οποία αντικατοπτρίζουν με τον πιο παραστατικό τρόπο το θαλασσινό θέμα αυτής της ιστορίας με το να έχουν την ηρωίδα: 1.βρεγμένη, 2. γυμνόστηθη, 3. σε bondage, 4. με καβούρια ή χέλια πάνω στο γυμνό της κορμί και 5. πλαισιωμένη από καρχαρίες και αγάλματα γοργονών.

Το πιο τρομακτικό από όλα αυτά είναι πως ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία τα συναντάμε και μέσα στο τεύχος. Δεν θα βρείτε ψευδή διαφήμιση στα εξώφυλλα του Jim Balent, όχι αγαπητέ!

(@dimitrisdx: Sorry που πετάγομαι, αλλά να τονίσουμε εδώ και την προοικονομία του Θέματος. Διότι όταν βλέπουμε καβούρια πάνω στα βυζιά της Tarot και ένα φίδι να την αγκαλιάζει επικίνδυνα, όλοι ξέρουμε τι πρόκειται να τσιμπήσει ή να δαγκώσει, αντίστοιχα, ο κάθε πρωταγωνιστής του εξωφύλλου. Τρέμε, Όμηρε.)

@manolis: Η μεγάλη κακιά αντίζηλος της Tarot σε αυτήν την ιστορία είναι μια μάγισσα γοργόνα του βυθού, της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα και την οποία θα αποκαλούμε από τούδε και στο εξής

‘ΨΑΡΟΜΟΥΝΑ’:

οι λόγοι για αυτό είναι προφανείς, αρκεί να σας επισημάνω την προσοχή στην ανατομική λεπτομέρεια που κάνει τον Jim Balent να ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλον στα comics στον σχεδιασμό χαρακτήρων:

ΝΑΙ, ο Jim

Keywords
Τυχαία Θέματα