Ο Congo Natty για πρώτη φορά στην Ελλάδα

19:00 1/10/2013 - Πηγή: Mixtape

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για να δούμε ζωντανά στην χώρα μας τον πρώτοπορο της ragga jungle Congo Natty (Michael West) που ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη των 80s ως Rebel MC (θυμηθείτε τα hits με τους Double Trouble που έφτασαν ως τις κορυφές του βρετανικού charts) για να συνεχίσει την δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο που φτάνει μέχρι σήμερα και το πρόσφατο Jungle Revolution που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο που μας πέρασε από την Big

Dada.

Σε παραγωγή του ίδιου και με την συμμετοχή θρύλων όπως ο Adrian Sherwood στην μείξη και ο Skip McDonald (African Head Charge, Sugarhill Gang Band, Mark Stewart And The Maffia, κλπ) στην κιθάρα και την μελόντικα και με αναγνωρισμένους βοκαλίστες του είδους να αναλαμβάνουν τα φωνητικά (Tippa Irie, Tenor Fly, YT, κλπ), το Jungle Revolution βρίσκει τον Congo Natty σε μεγάλη φόρμα και σε μια καθ’ όλα επιτυχημένη προσπάθεια αναγέννησης της roots reggae μέσω της jungle.

Όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε και ζωντανά καθώς ο Congo Natty (μαζί με τους Congo Dubz) πρόκειται να εμφανιστεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Άνοδος Live Stage (Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Ρουφ, Τηλ. 210 4368 100). Στα support acts βρίσκουμε τους Fundracar και Κακό Συναπάντημα Soundsystem ενώ την βραδιά πλαισιώνουν με DJ sets οι Mammy Hot-Daddy Cool (Anna Mystic & Blend Mishkin) και Big Bang (Jeph1 & Billy Widz). Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στην προπώληση (www.ticketarena.gr, καταστήματα PUBLIC, Cartone: Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι) και 15 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Congo Natty – ‘Jah Warriors’

Congo Natty – ‘Revolution’

Congo Natty – ‘UK All Stars’

Keywords
Τυχαία Θέματα