Όλος ο Σαίξπηρ σε μία season

Σιγά που δε θα ζήλευε ο Johhny Depp τη δόξα των συναδέλφων του που, όλο και πιο πολύ, στρέφονται στην τηλεόραση που ανθεί και θα έμενε με σταυρωμένα χέρια. Και, σιγά που δε θα διάλεγε και κάτι ιδιαίτερα μεγαλοπρεπές για να κάνει τη μετάβασή του. Που, εδώ που τα λέμε, πιο πολύ ως επιστροφή στις ρίζες μοιάζει μια που, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ο Johhny διάσημος έγινε από την τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street, εκεί στα late 80′s.

Για το μεγαλειώδες project του αποφάσισε να αποκτήσει,

λοιπόν, τα δικαιώματα όλων των έργων του William Shakespeare και να αναλάβει την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστές θα έχει χαρακτήρες βασισμένους στους ήρωες των έργων του Ελισαβετιανού θεατρικού συγγραφέα, ανακατεμένους σε διάφορες ιστορίες ιδωμένες με σύγχρονη ματιά.

Το project έχει ήδη αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του Johhny Depp, Infinitum Nihil, σε συνεργασία με τη, διάσημη για την ταινία Girl with the Dragon Tattoo, εταιρεία παραγωγής Yellow Bird Productions. Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Randall Fontana που θα επιχειρήσει μια μοντέρνα μεταφορά των διασημότερων ηρώων και των γνωστότερων έργων του Shakespeare σε μια μείξη που θα οδηγήσει σε νέες ιστορίες που θα εκτυλίσσονται στο σήμερα.

Ο Johnny έχει, πάντως, ανταγωνιστή στην Σαιξπηριάδα του τη σειρά America’s Son, που αναμένεται να ξεκινήσει στο κανάλι FOX και είναι ένα πολιτικό θρίλερ-σαπουνόπερα βασισμένο στον Άμλετ αλλά μεταφερμένο στην Ουάσινγκτον του παρόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα