Πρώτο trailer για το Lawless

15:03 25/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Μετά τον πολύ ενδιαφέροντα Δρόμο (The Road), μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος του Cormack McCarthy ο Αυστραλός σκηνοθέτης John Hillcoat επιστρέφει με το Lawless και πάλι προερχόμενο από βιβλίο το οποίο θα προβληθεί στις Κάννες και θα ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 31 Αυγούστου 2012.

Η ταινία με αρχικό τίτλο Τhe Wettest Country In The World προέρχεται από το βιβλίο του Matt Bondurant που εμπνεύστηκε

από την ιστορία της ίδιας του της οικογένειας και τη σεναριακή διασκευή δεν έχει κάνει άλλος παρά ο πολύς Νick Cave. Ο Hillcoat έχει συγκεντρώσει ένα σούπερ εμπορικό και εντυπωσιακό καστ αποτελούμενο από τους: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Gary Oldman, Jessica Chastain, και Mia Wasikowska. Το στόρι περιστρέφεται γύρω από τα τρια αδέρφια (Hardy, LaBeouf και Jason Clarke) μιας οικογένειας που αρχίζουν να βγάζουν χρήματα από το παράνομο αλκοόλ κατά την ποτοαπαγόρευση και το κυνήγι τους από τους κυβερνητικούς πράκτορες.
Το σκηνικό μοιάζει ιδανικό για έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό σκηνοθέτη όπως ο Hillcoat, όπως μπορείτε να δείτε από το πρώτο τρέηλερ που βγήκε στο Yahoo! (ενδεχομένως να κατέβει βέβαια αφού φαίνεται ότι ανέβηκε πιο νωρίς).

imdb

Keywords
Τυχαία Θέματα