Τα Χειρότερα Comics του 2011 – Η Πατάτα της Χρονιάς

11:03 21/1/2012 - Πηγή: Mixtape

8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τα αγαπημένα τους comics της χρονιάς… αλλά και τα χειρότερα. Βγάλτε τα φτιάρια αγόρια. Σήμερα Θα Φάμε Πατάτα.

η κριτική επιτροπή:

@manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog
@dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX
@mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα – μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο
@Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land

Without Comic Books
@amatyultar - ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - amatynews
@georgethebeast – η Τζένη Μπαλατσινού - βαρεμένα ημερολόγια
@iliaskyriazis - o Πέτρος Κωστόπουλος - iliaskyriazis.com
@kingmob25 - ο Χρήστος Δάντης - Sadly, Cairo


ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ: 
Μέρα 1η: οι 10 καλύτεροι τίτλοι από DC Comics
Μέρα 2η: οι 10 αγαπημένοι writers και artists
Μέρα 3η: οι 10 καλύτεροι τίτλοι από Marvel Comics
Μέρα 4η: οι 10 καλύτεροι creator-owned τίτλοι
Μέρα 5η: οι 10 αγαπημένοι χαρακτήρες

σήμερα κλείνουμε τον κύκλο των φετινών βραβείων ψηφίζοντας ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, τα comics που μας έκαναν να απηυδίσουμε, να βρίσουμε, να βαρεθούμε, να απελπιστούμε γενικά, και που χαιρόμαστε σταθερά να βρίζουμε.

ΠΑΜΕ!


6-5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ AVENGERS ΤΟΥ BENDIS (NEW AVENGERS, AVENGERS)

@mitsaso: Ο Bendis συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: να πάρει την (editorially) κορυφαία ομάδα στη Marvel και να την αναλώνει σε talk-shows όπου προσπαθεί να κάνει καποιο απο τα 3-4 pet themes του να γίνει “της μόδας”, επιστρέφοντας σε αυτό κάθε 3 arcs. Kαι όχι μόνο σε έναν, αλλά σε δύο τίτλους!!! Μια Squirrel Girl δε φέρνει την άνοιξη, ειδικά όταν την έχεις απλά για να κάνει babysitting στο skrull-baby δυο κατώτερών της χαρακτήρων.

@manolis: το 2004 έβαλε λουκέτο στον τότε κλασσικό τίτλο των Avengers και τον επανεκκίνησε με την προσθήκη στην ομάδα των Wolverine και Spider-Man, με πρωτόγνωρα υψηλές πωλήσεις που του έχουν δώσει από τότε το πράσινο φως να κάνει ότι γουστάρει στο σύμπαν της Marvel… το οποίο συνήθως συνίσταται σε πολλούς αταίριαστους μεταξύ τους χαρακτήρες που τους ενώνει μόνοη κάβλα που έχει γι’αυτούς ο Bendis να μπαίνουν και να βγαίνουν από την ομάδα χωρίς ποτέ να προσφέρουν κάτι αλλά απλά κάθονται τριγύρω από ένα τραπέζι κουζίνας και να ανταλλάσουν σαχλούς διαλόγους χωρίς νόημα, τον Norman Osborn (τον Green Goblin ντε) να πλασάρεται σαν υπερκακός του Marvel Universe.

Όλα τα 8 χρόνια του στον τίτλο συνοψίζονται σε αυτό το πάνελ που εμφανίζεται σε κάθε σχεδόν τεύχος του με κάποια παραλλαγή:


6-5. X-MEN: SCHISM

@Hell_b0y: O 100+ χρονών Wolverine και ο γεννημένος ηγέτης Cyclops έχουν μια διαφωνία για την μελλοντική κατεύθυνση των X-Men. Σαν τόσοι ώριμοι που είναι και οι δυο λύνουν αυτήν την διαφορά με ένα παραδοσιακό βρωμόξυλο την στιγμή που τους επιτίθεται ένα τεράστιο Sentinel. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι παραπάνω…

@manolis: δεν έχω καλύτερο αυτή τη χρονιά από το τεράστιο φονικό ρομπότ που έχει σταματήσει την επίθεση του στο νησί με τους έφηβους μεταλλαγμ

Keywords
Τυχαία Θέματα