Το HBO απορρίπτει τις Διορθώσεις

13:46 2/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Ένα bestseller και ένα all star cast μοιάζουν υπέρ-αρκετά συστατικά μιας συνταγής επιτυχίας.

Και όμως, όχι, σύμφωνα, τουλάχιστον, με τη γνώμη των υπευθύνων του αγαπημένου μας αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου HBO που παρακολούθησε τον πιλότο της τηλεοπτικής μεταφοράς του μοσχοπουλημένου και πολυβραβευμένου μυθιστορήματος The Corrections του Jonathan Franzen και είπε «πάσο».

Ο Ewan McGregor,

ο Chris Cooper, η Dianne Wiest και η Maggie Gyllnehaal δεν στάθηκαν αρκετοί λόγοι για να προχωρήσει η σειρά. Ούτε και το σενάριο της το οποίο συνυπέγραφε ο ίδιος ο σούπερ σταρ συγγραφέας.

Το HBO, προς έκπληξη όλων, είδε τον πιλότο της σειράς και αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παραγωγή της. Δεν ξέρουμε αν η απόφαση αυτή οφείλεται στο περιεχόμενο του βιβλίου το οποίο είναι αρκετά απαισιόδοξο -περιγράφει τη ζωή και τα (πολλά) προβλήματα μιας αμερικάνικης οικογένειας από τη δεκαετία του 50 έως τα 00’s- ή στο ότι ο πιλότος ήταν κατώτερος των προσδοκιών του τηλεοπτικού δικτύου αλλά, όπως και να έχει, μας προκαλεί έκπληξη η ακύρωση αυτής της πολυαναμενόμενης σειράς.

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που το HBO (ενδεχομένως να) κάνει λάθος. Υπήρξε και μια άλλη σειρά την οποία απέρριψε μερικά χρόνια πριν, της οποίας ο τίτλος ήταν Mad Men.

Keywords
Τυχαία Θέματα