«Game of thrones»: Οι εφτά νέοι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν στο ‘Season 2’

Αν έχετε δει τον πρώτο κύκλο επεισοδίων του «Game of thrones», τότε θα ξέρετε ότι η αγωνία, η ίντριγκα και τα απανωτά σοκ είναι βασικό χαρακτηριστικό της σειράς. Αν δεν τον έχετε δει, κάντε το άμεσα για να κάνετε εύκολα catch up στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Μέσα από το oneman, δείτε τους εφτά νέους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν φέτος:

Στάνις Μπάραθον

Από το τέλος της περσινής σεζόν είχαμε βαρεθεί να ακούμε τους αναγνώστες του βιβλίου να περιμένουν να δουν ένα

πράγμα. «Για να δούμε ποιος θα είναι ο Stannis». Μάλλον ακούγεται σημαντικός. Και αν κρίνουμε από την περιγραφή, είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της 2ης σεζόν: Αδερφός του Βασιλιά Ρόμπερτ που μας άφησε χρόνους πέρσι, έρχεται να πάρει το στέμμα του από το μούλικο τον Τζόφρι, μετά την αλήθεια που μαθαίνει για το ποιος είναι όντως ο πατέρας του μικρού. Περιγράφεται «σοβαρός και δίχως χιούμορ».

Μελισάνδρη

Σύμβουλος του Στάνις, φράση που μπορεί να σημαίνει ένα σωρό διαφορετικά πράγματα αν το καλοσκεφτείς. Είναι μυστηριώδης, σαγηνευτική κλπ, όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε πως βασικά θα τη λατρέψουμε. Γι' αυτήν μέχρι που θα αλλαξοπιστήσει ο αδερφός του Βασιλιά, εικάζει κανείς.

Λόρδος Ντάβος Σίγουορθ

Απλά ουρλιάζει «fan favourite». Πρώην μικροκακοποιός, είχε παίξει τεράστιο ρόλο στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο υπέρ των αδερφών Ρόμπερτ και Στάνις, βοηθώντας τον πρώτο να γίνει Βασιλιάς. Τώρα ο Στάνις θα τον στρατολογήσει στην προσπάθειά του να πάρει το θρόνο που θεωρεί πως δικαιούται. Λεπτομέρεια: Ο Στάνις τον είχε κάνει ιππότη σαν ευγνωμοσύνη για τα όσα έκανε για αυτούς, κόβοντάς του όμως ταυτόχρονα 4 ακροδάχτυλα σαν τιμωρία για τις παρανομίες που είχε διαπράξει.

Μάργκερι Ταϊρέλ

Διότι, τι είναι μια σωστή σειρά βασιλικής δολοπλοκίας αν δεν υπάρχει και η απαραίτητη σύζυγος που θέλει το θρόνο οριακά πιο πολύ από ό,τι ο ίδιος της ο άντρας που κάθεται σε αυτόν; Τώρα που καταφθάνει ο Στάνις θα υπάρξουν αστραπές και βροντές. Και θα τεσταριστεί η φράση «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου».

Μπριέν Ταρθ

Στα βιβλία περιγράφεται ως χάλια, βασικά, σε σημείο που φέρει το κοροϊδευτικό παρατσούκλι |Brienne the Beauty». Και είναι λέει και καλή στο σπαθί. Περιμένουμε την αναπόφευκτη στιγμή κωμικού relief όπου θα ρεζιλεύει έναν υπερφίαλο άντρα στρατιώτη που νομίζει πως την έχει για πλάκα επειδή «είναι απλώς γυναίκα».

Jaqen H'ghar

Εγκληματίας που τον παίρνει αιχμάλωτο η Night's Watch στο Τείχος παρέα με την Άρια. Δε μας λένε πολλά εδώ, «κάτι μυστήριο παίζει».

Μπέιλον Γκρέιτζοϊ

Παλιός επαναστάτης και εχθρός των Μπάραθον, βασιλεύει στη δική του γωνιά του κόσμου έχοντας δει όμως την επανάσταση εναντίον του Ρόμπερτ να καταπνίγεται και τον γιο του να χάνεται από αυτόν. Γενικά τώρα που υπάρχει ένα κάποιο κενό εξουσίας στο βασίλειο μάλλον αυτός δε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα