YOLO CLUB: Η καλοκαιρινή επιτυχία στο Πόρτο Ράφτη μεταφέρεται στο Γκάζι

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το καλοκαίρι το Yolo στο Πόρτο Ράφτη μεταφέρεται για τη χειμερινή σεζόν στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι.

Οι στάβλοι του βασιλιά Όθωνα μετατράπηκαν στο μοναδικής αισθητικής club Yolo που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στη νυχτερινή ζωή στης Αθήνας.

Το Yolo άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και

σας προσκαλεί να δείτε από κοντά το χώρο του ενώ έχει ετοιμάσει τα πιο δυνατά events με σκοπό να ανεβάσει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης σε υψηλά επίπεδα.
Οι Τετάρτες θα είναι αφιερωμένες στη rock μουσική ξεκινώντας από Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.
Κάθε Πέμπτη "Ballroom Nights"
Το μεγαλύτερο Latin party που έχει γίνει ποτέ στην Αθήνα είναι γεγονός. Από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου .......και κάθε Πέμπτη ,τα μεγαλύτερα αστέρια του Latin χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν ραντεβού στο BALLROOM night στο YOLO.
Χορευτές από το τηλεοπτικό Dancing with the stars της Αμερικής και της Ιταλίας μαζί με τους σημαντικότερους χορευτές του ελληνικού show ,θα είναι τις Πέμπτες καλεσμένοι και οικοδεσπότες της μεγαλύτερης και μοναδικής Latin βραδιάς στην Αθήνα με ζωντανή μουσική από τους βιρτουόζους ......
Οικοδεσπότες και lead dancers της βραδιάς θα είναι οι χορευτές του Ελληνικού Dancing with the stars ,........, οι όποιοι μαζί με καθηγητές χορού από τις καλύτερες σχολές στην Αθήνα, έχουν προετοιμάσει την πιο ξέφρενη χορευτική διοργάνωση της χρονιάς
Salsa, Cha cha, Bachata, Rumba, Samba, Jive και Quickstep στην πίστα ,Latin menu και διάσημες παρουσίες κάθε Πέμπτη στο ΒALLROOM nights στο YOLO.
Κάθε Παρασκευή "Reboot"
Το party Reboot ξεκινά την ημέρα των εγκαινίων του Yolo και θα είναι μαζί μας κάθε Παρασκευή.
Hosted by White Mask Prod. & All Starz.
Κάθε Σάββατο "M.V.P(Most Valuable Party)" "OVERDOSE"
Το "M.V.P (Most Valuable Party)" "OVERDOSE" τα 2 από τα μεγαλύτερα parties της Αθήνας που μέσα σε τόσα χρόνια αγαπήσατε ανοίγουν ξανά σαν 1 για 3ή Season μαζί στο YOLO αυτό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο!

Hosted By White Mask Prod. & All Starz.

Κάθε Κυριακή "Double Trouble"
Ναταλία Γερμανού και Θέμης Γεωργαντάς και πάλι μαζί. Οι δυο φίλοι και πρώην συνεργάτες μετά το μες στην καλή χαρά ,είναι ξανά μαζί.
Η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς μπορεί φέτος να τράβηξαν διαφορετικούς τηλεοπτικούς δρόμους, αλλά από την Κυριακή 3 Νοέμβριου και καθε Κυριακή θα είναι μαζί στα decks του club YOLO.
Είναι η πρώτη φορά που οι δυο φίλοι θα συνυπάρξουν στα decks του καινούργιου Αθηναϊκού club και με τις μουσικές επιλογές τους θα ξεσηκώνουν κάθε Κυριακή το κοινό και τους επώνυμους φίλους τους

Το πάρτυ της Ναταλίας και του Θέμη θα είναι για φέτος το must για τα Κυριακάτικα βράδια των Αθηναίων.

YOU ONLY LIVE ONCE

YOLO
Λ Πειραιώς 102-104, Γκάζι
2103422201

Keywords
Αναζητήσεις
χειμερινα club πορτο ραφτη, πορτο ραφτη νυχτερινη ζωη
Τυχαία Θέματα