Αυτές είναι οι αυριανές βασίλισσες!

Ο 21 αιώνας θα έχει άρωμα γυναίκας στις βασιλικές οικογένειές της Ευρώπης.

Πέντε αξιολάτρευτα κορίτσια παρά το νεαρό της ηλικίας τους προετοιμάζονται από τώρα για τις μελλοντικές υποχρεώσεις τους και ονειρεύονται τη μέρα που θα γίνουν βασίλισσες.

Η Ινγκριντ – Αλεξάνδρα της Νορβηγίας μόλις στα 8 της χρόνια κοντεύει να ξεπεράσει σε δημοτικότητα τους γονείς της, ενώ το όνομά της έχει γίνει αναφορά μέχρι και σε επεισόδιο της σειράς «The Simpson». Η Λεονόρ της Ισπανίας που είναι μόλις έξι χρονών και βαφτίστηκε με νερό από τον Ιορδάνη, έχει κλέψει ήδη αρκετή από τη λάμψη του πριγκιπικού

ζεύγους της Ισπανίας. Η Ελίζαμπεθ του Βελγίου είναι η... «μεγαλύτερη της παρέας» του Βελγίου, δέκα ετών, και συνοδεύει τους γονείς της σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Η Εστέλ της Σουηδίας, η μικρότερη της βασιλικής παρέας, έχει ήδη «επισκιάσει» τη μητέρα της, η οποία στο παρελθόν έπασχε από νευρική ανορεξία αλλά τελικά κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Η Κατερίνα – Αμαλία της Ολλανδίας έκανε μουντιαλική παρουσία το 2010 στη Νότιο Αφρική ντυμένη στα πορτοκαλί και κρατώντας μια... βουβουζέλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα