Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν ξέρω τι μου βρίσκουν οι μικρότερες γυναίκες»

Για τον έρωτα, τις μικρότερες γυναίκες που έχει τα τελευταία χρόνια ως συντρόφους αλλά και για την πρόσφατη ληστεία της οποίας έπεσε θύμα μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Δεν έχω κάποιο στοιχείο που να λέει ότι βρέθηκε κάτι ή κάποιος» δήλωσε ο γνωστός πλαστικός χειρούργος για τη ληστεία του σπιτιού του και συνέχισε: «Αν συναντούσα τους ανθρώπους που με λήστεψαν δεν ξέρω τι θα τους έλεγα». Στην ερώτηση αν του αρέσει η τηλεόραση ο ίδιος είπε: «Μου αρέσει η τηλεόραση γιατί ενημερώνομαι. Δεν βλέπω όμως reality γιατί τα βαριέμαι». Σε ό,τι αφορά

τις γυναίκες που πέρασαν τον τελευταίο καιρό από τη ζωή του, ο ίδιος με χιούμορ είπε: «Δεν ξέρω τι μου βρίσκουν οι μικρότερες γυναίκες». Όμως, τόνισε: «Δεν συγχωρώ ποτέ την απιστία». Όσο για το αν αυτόν τον καιρό είναι ερωτευμένος, ο πλαστικός χειρούργος αρκέστηκε να πει: «Καλά είμαι». Μία άλλη αποκάλυψη που έκανε ήταν: «Έχω απατήσει αλλά δεν το είπα ποτέ». Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου, ο ίδιος τόνισε στην Πρωινή Μελέτη: «Πάντα είχαμε καλή σχέση με τη Νατάσας. Δύσκολα όμως θα ξαναείμαστε μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα