Άννα Δημητρίεβιτς: «Το πιο όμορφο πράγμα πάνω μου είναι η… θετική μου ενέργεια»

Η Άννα Δημητρίεβιτς, που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη», μιλά για την εμφάνισή της, αν ο χρόνος είναι εχθρός της και αποκαλύπτει ποια πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή της!

 

Μια πολύ όμορφη γυναίκα χρειάζεται να προσπαθήσει λιγότερο για να πετύχει τους στόχους της;

Η αλήθεια είναι πως η ομορφιά βοηθά. Η καλή εμφάνιση μπορεί να τραβήξει την προσοχή, όπως ένα βιβλίο που έχει ενδιαφέρουσα εισαγωγή, αλλά αν το υπόλοιπο είναι βαρετό, κανείς δεν θα το «ερωτευτεί».

Πάνω

της το πιο όμορφο πράγμα βρίσκει πώς είναι: « η θετική μου ενέργεια, που μπορώ να μεταφέρω στους φίλους μου όταν έχουν τις μαύρες τους».

Ποια πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή σου;

Η οικογένεια μου και οι φίλοι μου. Ακόμα, το ότι ζω σε μία πόλη που αγαπάω τόσο πολύ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα κάποιος να αγαπά το μέρος στο οποίο μένει. Στις καλές και στις κακές του μέρες...

Σε ενδιαφέρει η γνώμη των γύρω σου όσον αφορά την εμφάνισή σου ή το motto σου είναι «σε όποιον αρέσουμε»;

«Σε όποιον αρέσουμε»! Ξέρεις τι λένε; «Η γυναίκα που ακολουθεί το πλήθος, συνήθως δεν προχωράει πιο μπροστά από αυτό». Δεν εξελίσσεται. Από την άλλη, η γυναίκα που προχωρά μόνη της, μπορεί να ανακαλύψει τον εαυτό της και να φτάσει σε μέρη που κανείς άλλος δεν έχει φτάσει ποτέ.

Όσο για τον χρόνο η ηθοποιός τόνισε στο περιοδικό Madame Figaro: « Ο χρόνος δεν είναι ούτε φίλος ούτε εχθρός. Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Μπορείς να τον σκέφτεσαι και να ανησυχείς γι' αυτόν ή απλώς να τον αγνοείς και να κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχει μόνο το τώρα, οπότε "carpe diem"».

Keywords
Τυχαία Θέματα