Άννα Βίσση-Ναταλία Γερμανού: Διακοπές στη Σαντορίνη!

«Σαντορίνη αγάπη μου...με Θέα το Ηφαίστειο, βόλτα στην Εξωπραγματική Οια,φρέσκο ψάρι στον Παρασκευά, συνέντευξη με τον Σάκη, enigma club ...», αυτό ήταν το tweet που έκανε η Άννα Βίσση πριν μια εβδομάδα κι έβαλε σε εγρήγορση φωτογράφους και ρεπόρτερ.

Η τραγουδίστρια κατέφθασε στη μαγευτική Σαντορίνη την περασμένη Κυριακή και έμεινε στο νησί μια εβδομάδα. Η Άννα Βίσση, όμως, δεν ήταν μόνη της αφού μια ημέρα αργότερα στο νησί των Κυκλάδων έφτασε η κουμπάρα και φίλη

της, Ναταλία Γερμανού. Οι δυο τους βρήκαν ευκαιρία να μιλήσουν για όλα όσα τους απασχολούν και να κάνουν τον απολογισμό των προσωπικών και επαγγελματικών τους στιγμών για τη χρονιά που πέρασε. Δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις τους δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να τα λένε πολύ κατά τη διάρκεια του έτους, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για γυναικείες συζητήσεις, χαλάρωση, διασκέδαση δίχως έννοιες και πολύ ήλιο και πισίνα (σ.σ. απέφευγαν να κατεβαίνουν στις θάλασσες της Σαντορίνης και επέλεξαν την ιδιωτική πισίνα των δωματίων τους για τις βουτιές τους). Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε τις δυο γυναίκες με την παρέα τους στα σοκάκια του νησιού να κάνουν βόλτες και να απολαμβάνουν τη θέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα