Αντύπας: Στιγμές από τα παιδικά του χρόνια

«Ήμουν ένα πολύ ζωηρό παιδί. Που με έχανες που με έβρισκες, γύριζα στις αλάνες με μια μπάλα στα πόδια», θυμάται ο Αντύπας αναπολώντας τα παιδικά του χρόνια στις γειτονίες της Θεσσαλονίκης.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο Πρώτο Θέμα γυρίζει πίσω τον χρόνο και θυμάται: «Στα 14 μου πήγα στο τσικό του Άρη Θεσσαλονίκης για να περάσω μετά στους ερασιτέχνες και να παίξω κι ένα καλοκαίρι

στους εφήβους. Το σχολείο δεν ήταν για μένα. Πήγα νυχτερινό, μέχρι και την Τρίτη Γυμνασίου, γιατί το όνειρο μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής», λέει. Ένα όνειρο που σταματάει απότομα μετά την είσοδο του στο πιτσιρικά στο νυχτερινό κέντρο. «Όταν τελείωσε το πρόγραμμα ζήτησα, ζήτησα να πάρω το μικρόφωνο και να πω δυο τραγούδια του Τόλη. Την ίδια στιγμή που με άκουσε ο επιχειρηματίας μου ζήτησε να δουλέψω εκεί», περιγράφει και καταλήγει: «Δεν είχα καμία σχέση με νότες. Η μουσική έβγαινε κατευθείαν από τη ψυχή μου. Την μουσική του πρώτου μου δίσκου την έβγαλα χτυπώντας το χέρι μου πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο για να βρω τον ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα