Άσλεϊ Τζαντ: «Η Ελλάδα είναι ιδανικό μέρος για να γυριστεί ένα φιλμ»

Τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά της Άσλεϊ Τζαντ έγιναν εξολοκλήρου στην Ευρώπη και η ίδια δήλωσε πως θα ήθελε μέρος αυτών να είχαν γυριστεί και στην Ελλάδα.

«Αυτή ήταν και η δική μου απορία...  Έχω έρθει διακοπές στη χώρα σας και θεωρώ ότι είναι το ιδανικό μέρος για να γυριστεί ένα φιλμ ή μια σειρά. Στην Ελλάδα

θα έπρεπε να γυρίζονται τα πάντα εκτός Χόλιγουντ (γέλια). Όταν φτάσαμε στην Ιταλία και την Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα ρώτησα τους παραγωγούς της σειράς γιατί δεν κάνουμε και μια στάση για γύρισμα στην Αθήνα ή σε κάποια από τα νησιά σας. Απ' ότι κατάλαβα προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους για τέτοια πρότζεκτ αλλά δεν έβγαλαν άκρη. Αντίθετα γνωρίζω ότι αντίστοιχοι άνθρωποι στην Ιταλία και στην Τουρκία είχαν άμεση αντίδραση για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της κινηματογράφησης. Σε όλες τις χώρες που πήγαμε χρησιμοποιήσαμε πολύ τοπικό τεχνικό προσωπικό. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι η Ελλάδα είναι αρκετά ασταθής αυτή την εποχή οπότε ίσως κάποιοι δεν μπορούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις» τόνισε η ηθοποιός στο Θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα