Μπέζος-Φιλιππίδης: «Βγαίνει προς τα έξω μια εικόνα της Κατερίνας Παπουτσάκη που δεν την εκφράζει»

Τους ρόλους, που στην κινηματογραφική βερσιόν του έργου «Απατεώνες και τζέντελεμεν» είχαν παίξει οι Μάικλ Κέιν και Στιβ Μάρτιν, ενσαρκώνουν ο Γιάννης Μπέζος ως ήρεμος και κωμικός Λόρενς Τζέιμσον και ο Πέτρος Φιλιππίδης ως άγαρμπος και αποτελεσματικός Φρέντι Μπένσον.

«Οι δύο ήρωες είναι σε κόντρα και βάζουν ένα στοίχημα. Όποιος το χάσει θα πρέπει να εξαφανιστεί από την πόλη. Μια καλλονή, όμως, εμφανίζεται και τους... κλέβει την παράσταση με τον δαιμόνιο χαρακτήρα της! Χιούμορ, δράση, συγκίνηση, γέλιο τρυφερότητα, πολλές ανατροπές

και μια μεγάλη παραγωγή που θα συζητηθεί, συνθέτουν ένα θέαμα που υποσχόμαστε να σας κλέψει... Τι απατεώνες θα ήμασταν αν δεν το καταφέρουμε;» τόνισαν οι ηθοποιοί στο TV Έθνος.  Φίλοι καρδιάς οι δύο τους, λάμπουν από χαρά που βρίσκονται και πάλι μαζί, ενώ τονίζουν πως οφείλουν πολλά στη δυνατή ομάδα τους «και στην ταλαντούχα και δουλευταρού Κατερίνα Παπουτσάκη. «Πρόκειται για μια ικανότατη ηθοποιό. Βγαίνει προς τα έξω μια εικόνα της που δεν την εκφράζει κι αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε γιατί της αξίζουν τα καλύτερα». Η ίδια λείπει για μια συναυλία και τη θέση της στο χορευτικό που στήνει με όρεξη η Ελπίδα Νίνου παίρνει... ο Φιλιππίδης με όλη την ομάδα των νέων να γελά μέχρι δακρίων με τον... αυτοσχεδιασμό του. «Σε τέτοιες εποχές επιβάλλεται να είμαστε δεμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα -από το θέατρο μέχρι την πολιτική και την κοινωνία. Η ισχύς εν τη ενώσει, λοιπόν! Αυτό είναι το μήνυμά μας. Ετοιμάζουμε μια δυνατή παραγωγή πολυπρόσωπη και αρχοντική. Δεν κάνουμε μιζέριες. Φτιάχνουμε μια παράσταση πλούσια και όχι φτηνιάρικη όπως κάνουν άλλοι πατώντας στην κρίση!»

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα