Χάρης Σιανίδης: Τι λέει για τον χωρισμό Λίλη – Ζαγοράκη

Τις τελευταίες μέρες, η είδηση ότι η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Χάρης Σιανίδης είναι αυτός που μεσολάβησε προκειμένου να γνωριστούν και είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Pr manager, Χάρη Σιανίδη, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος και λυπάμαι γιατί η Ιωάννα είναι ένα πάρα πολύ δικό μου άτομο και τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί πόλεμο και πραγματικά δεν το αξίζει καθόλου. Είναι εύκολος στόχος

και αυτό βολεύει μερικούς», δήλωσε ο Χάρης Σιανίδης και συνέχισε: «Η Ιωάννα είναι πολύ καλά με τον άντρα της, είναι υπόδειγμα μάνας και συζύγου και πρέπει να σεβαστούν ότι έχει δυο παιδιά, τα οποία πηγαίνουν σχολείο και ο άντρας της είναι μεγάλη προσωπικότητα του αθλητισμού και ηγέτης μιας μεγάλης ομάδας. Είναι κρίμα να διαταράσσουν την γαλήνη της οικογένειάς τους». Τέλος, ο Pr manager και φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος της οικογένειας προκειμένου να βάλει ένα τέλος στην δυσφήμηση και την παραφιλολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα