Χρήστος Μενιδιάτης: «Θα υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες αν δεν ήμουν ο γιος του Μενιδιάτη»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι από τους τραγουδιστές που δεν ξέρουμε πολλά γι' αυτούς καθώς επιλέγουν να κρατάνε τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος μιλάει στο tralala για το γεγονός ότι κουβαλάει ένα τεράστιο επίθετο και κατά πόσο αυτό είναι θετικό ή αρνητικό: «Αυτό το δείχνει η πορεία... στην αρχή σίγουρα είναι θετικό γιατί όπως σου είπα και πιο πριν άνοιξαν πιο εύκολα κάποιες πόρτες αλλά στην πορεία πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι σ' αυτό το χώρο όχι απλά και μόνο

επειδή φέρεις αυτό το επίθετο και ήρθες να συνεχίσεις κάτι αλλά γιατί έχεις τα προσόντα, την αγάπη, το κέφι για να κάνεις κάτι δικό σου ανεξάρτητα από την καριέρα και την πορεία του πατέρα σου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πιστεύω πως το τραγούδι και γενικότερα η καλλιτεχνία πρέπει να κληρονομείται από γενιά σε γενιά».

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει επίσης ότι στην αρχή υπήρξαν δυσκολίες: «Φυσικά και δυσκολεύτηκα αλλά δε το μετάνιωσα ποτέ! Θα υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες αν δεν ήμουν ο γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη διότι άνοιξαν πιο εύκολα κάποιες πόρτες. Το ότι έφερα το επίθετο Μενιδιάτης ήταν ένα σημείο αναφοράς που κέντρισε το ενδιαφέρον σε κάποιους ανθρώπους αλλά ως εκεί... Μη φανταστείς πως άνοιξαν ορθάνοιχτα οι πόρτες και με υποδεχτήκανε με ιδιαίτερες τιμές».

Πως όμως αντιμετώπισε ο πατέρας του την απόφασή του να γίνει τραγουδιστής; Ο ίδιος λέει: «Συμφωνούσε αλλά επειδή τη δουλειά αυτή τη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και ξέρει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της, είχε τις επιφυλάξεις του, σίγουρα όμως μου είχε εμπιστοσύνη εξ αρχής. Ακόμη και σήμερα τον έχω στο πλευρό μου με ένα δικό του πολύ διακριτικό τρόπο σε κάθε καλή και κακή στιγμή μου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου για να διορθώνει τα κακώς κείμενα».

Keywords
Τυχαία Θέματα