Δείτε το τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας «Αγώνες Πείνας»

Οι «Αγώνες Πείνας» αποτελούν μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς.

Οι «Αγώνες Πείνας» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου από τα τρία βιβλία της συγγραφέως Σούζαν Κόλινς. Τοποθετείται χρονικά σ' ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου η Βόρεια Αμερική είναι χωρισμένη σε 12 επαρχίες, το έθνος της Πάνεμ. Η Κάπιτολ για να κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχο, τις αναγκάζει να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την

τηλεόραση, όπου επιβιώνει ένας.

Η ηρωίδα είναι η Κάτνις Έβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς), η οποία παίρνει τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες και μαζί με τον Πίτα (Τζος Χάτσερσον) θα πρέπει να σκοτώσουν άλλα 22 παιδιά για να επιβιώσουν. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που έχει γίνει το απόλυτο μπέστ σέλερ και έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές.

Σκηνοθετεί ο Γκάρι Ρος (Pleasantville) και συμμετέχουν οι Λίαμ Χέμσγουορθ (Γκέιλ), Ντόναλντ Σάδερλαντ (πρόεδρος Σνόου), Γούντι Χάριελσον (Χέιμιτς) Στάνλει Τούτσι (Σέζαρ) και πολλοί άλλοι. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2012. Δείτε το τρέιλερ από την εκπομπή «Ελένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα