Δούκισσα Νομικού: Μας γνωρίζει τις παιδικές της φίλες στο καράβι για Σίφνο!

Η Δούκισσα Νομικού εκτός από εκθαμβωτικά και εκνευριστικά – με την καλή έννοια – όμορφη, είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι όπου παρά την επιτυχία της δεν ξεχνά ποτέ τους φίλους της και τους δικούς της ανθρώπους.

Η νεαρή παρουσιάστρια, που για πολλούς αποτελεί την Ελληνίδα Barbie, αποφάσισε αυτό το τριήμερο να το περάσει με τις παιδικές της φίλες στη Σίφνο και συγκεκριμένα στο σπίτι

μια εξ αυτών. Αν και η Δούκισσα ξύπνησε στις 5 τα χαράματα για να προλάβει το καράβι για το νησί, μόλις μπήκε στο πλοίο, πήρε το φορητό της υπολογιστή, ανέβηκε στο κατάστρωμα και άρχισε να γράφει τις σκέψεις της αλλά και να «εκθέτει» τις φίλες της.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο entertv και ακολουθεί παρακάτω:

«"Η Δούκισσα Νομικού γράφει:

Ποιος είπε πως δεν υπάρχει χρονομηχανή...; Υπάρχει. Αφού ο χρόνος γύρισε πίσω στο 2004. Και πηγαίνω πενταήμερη... Με τις φίλες μου. Οκ, έχουμε 2012 και ναι δεν είμαστε 18 χρόνων- είμαστε 20!!! Μπορεί τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις να τριγυρνούν μέσα στο μυαλό, οι ευθύνες και η ανασφάλεια να έχουν κλέψει τη λάμψη και την ξεγνοιασιά που είχαμε, όμως ένα είναι σίγουρο: Έχουμε ανάγκη να βρεθούμε, να χαλαρώσουμε, να γελάσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά...

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί... ή μάλλον το βράδυ... ή μάλλον τα ξημερώματα! Στις 5:00 τέλος πάντων!

Ιωάννα, Ηρώ, Λίζα, Χριστίνα, Ζωή. Και εγώ. Μέσα σε ένα αμάξι-όχι τζιπ! Και οι βαλίτσες μας... Μην αναρωτιέστε!

Να σας τις συστήσω, για να καταλάβετε!

Η Χριστίνα. Η σούπερ οδηγός! Με 50 χλμ/ώρα πηγαίναμε!!! Αλλα φτάσαμε με ασφάλεια...

Η Ιωάννα. Η ψυχή της παρέας! Όπως ακριβώς τη θυμάμαι! Με το που μπήκε στο αυτοκίνητο την πήρε ο ύπνος!

Η Λίζα. Η καλλιτέχνης! Με το που την είδα της ζήτησα να μου φτιάξει βραχιολάκια!

Η Ηρώ! Η οικοδέσποινα! Πάμε στο σπίτι της στη Σίφνο! Γιούπιιιι!

Η Ζωή! Η δικηγόρος! Και η Ιωάννα είναι δικηγόρος βέβαια! Εμ τι νομίζετε, είμαστε μορφωμενα κορίτσια!

Αυτές είναι οι φίλες μου από το σχολείο... Που τις αγαπώ πολύ... Που με αγαπούν κι εκείνες. Που ξέρω ότι είναι δίπλα μου ακόμη και όταν είμαστε μακριά. Γιατί η ουσία δεν είναι να έχεις πολλούς ανθρώπους κοντά σου, αλλά να έχεις αληθινούς ανθρώπους στο πλευρό σου τη στιγμή που τους χρειάζεσαι.. Κορίτσια, σας ευχαριστώ!

Κάπου εδώ σας αφήνω. Το καράβι άρχισε να κουνάει, τα κορίτσια αρχίζουν να συζητούν για φλέγοντα θέματα (για αγόρια δηλαδή!!!) και εγώ- μια τρελή- παπαράτσι κάθομαι στο κατάστρωμα και γράφω αυτό το post.

Υ.Γ. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ μικρός!!! Συνταξιδεύω με τη φίλη μου τη Τζοβάννα! Αν και έπρεπε να το περιμένω ξέροντας την αδυναμία της για τη Σίφνο!

Καλό τριήμερο!!! "

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα