Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχασε τα κιλά των γιορτών;

Για μία τόσο όμορφη γυναίκα όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, τα παραπανίσια κιλά, ακόμα και αν πρόκειται για ένα, δύο ή παραπάνω, είναι ένα θέμα.

Και επειδή στις γιορτές, η παρουσιάστρια, όπως παραδέχτηκε, του έδωσε και κατάλαβε, είπε να κάνει άμεσα δίαιτα για να επανέλθει στην πρότερη σιλουέτα της. Η ίδια προκειμένου να κερδίσει τον στόχο της πρέπει να ακολουθεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες ώστε να μη βγαίνει εκτός προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη

ξεκινά τη μέρα της τρώγοντας ένα πολύ πλούσιο πρωινό φροντίζοντας μάλιστα να το καταναλώσει μέσα σε μία ώρα από την ώρα που ξυπνάει. Ένας άλλος κανόνας της συγκεκριμένης διατροφής είναι ότι δεν πρέπει να τρώει τίποτα το βράδυ και συγκεκριμένα τρεις ώρες πριν πέσει στο κρεβάτι. Οι θερμίδες της την ημέρα πρέπει να μην ξεπερνούν τις 1500 ενώ εκείνο που πρέπει να μην ξεχνά είναι να πίνει πολύ νερό –τουλάχιστον οκτώ ποτήρια την ημέρα- και να καταναλώνει μόλις δύο φλιτζάνια καφέ χωρίς όμως ζάχαρη. Τέλος, ένα ακόμα σημαντικό σημείο της συγκεκριμένης δίαιτας είναι ότι την εβδομάδα που ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αποφεύγει οπωσδήποτε το αλκοόλ ενώ εννοείται πως το γρήγορο φαγητό με λίπη δεν έχει καμία θέση στη διατροφή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα