Έλντα Πανοπούλου: «Δεν μπορεί ένας καλλιτέχνης να πηγαίνει για καφέ και να ενοχλείται από τον κόσμο»

Για τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες γενικά που δηλώνουν ενοχλημένοι όταν βγαίνουν έξω από το σπίτι τους και τους πλησιάζει ο κόσμος, μίλησε η Έλντα Πανοπούλου.

«Εφόσον βγαίνουμε από την πόρτα του σπιτιού μας είμαστε στην διάθεση του κοινού. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό ζητάμε όταν θέλουμε να ακουμπήσουν τα 25 ευρώ σε ένα ταμείο θεάτρου! Δεν μπορεί να τους παίρνουμε τα 25 ευρώ και όταν πηγαίνουμε για ψώνια ή καφέ να μας... ενοχλούν. Αυτό είναι ανόητο. Αυτό δεν το δέχομαι. Έγινα ηθοποιός για να με αγαπάει ο κόσμος. Έχω ανάγκη

την αγάπη του. Από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, ακόμα και την παρέμβαση που δεν είναι κοινωνικά επιτρεπτή» τόνισε η ηθοποιός σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε και στο πώς έχει αντιδράσει εκείνη σε μια η επιτρεπτή παρέμβαση: «Έχω φάει και χαστουκάκια από μεγάλη αγάπη. Ήταν δυνατό το χέρι του ψαρά στην Μηχανιόνα όταν ήθελε να με ακουμπήσει στα μάγουλα και να με φιλήσει. Δεν θα με ενοχλήσει η κυρία στο σούπερ μάρκετ που θα με ρωτήσει πώς αδυνάτισα και πόσες ώρες περπατούσα. Θα προδώσω εγώ αυτή την εμπιστοσύνη επειδή βαριέμαι ή ξύπνησα στραβά; Όχι, αυτά τα κέφια για τους καλλιτέχνες μόνο μέσα στο σπίτι τους!»

Keywords
Τυχαία Θέματα