Εβελίνα Παπούλια: «Παντρεύτηκα σε ένα πύργο με λίγους φίλους, με κέλτικη μουσική κι σε ένα νησί που δεν σκοτεινιάζει ποτέ»

Για τον δεύτερο γάμο της, που έγινε όπως ακριβώς ονειρευόταν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Εβελίνα Παπούλια.

«Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν, αλλά δεν υπάρχει γάμος πια. Χώρισα πάνω στον μήνα! Ορισμένες φορές νομίζω ότι παντρεύομαι για να χωρίσω και πιστεύω ότι δεν θα το ξανακάνω. Κάθε φορά, χωρίς να αλλάξει ο άλλος, με το που παντρευόμουν ένιωθα ότι πνιγόμουν. Εκεί που όλα ήταν μια χαρά κι έκανα στην άκρη τα πράγματα που με ενοχλούσαν , με το

που παντρευόμουν αυτά διογκωνόντουσαν», λέει ενώ μιλά για τον δεύτερο ονειρικό της γάμο. «Όσον αφορά στον δεύτερο γάμο μου έγινε ακριβώς όπως τον ονειρευόμουν. Παντρεύτηκα σε ένα πύργο με λίγους φίλους, με κέλτικη μουσική κι σε αν νησί που δεν σκοτεινιάζει ποτέ, ήταν πάντα μέρα! Ήταν ένα εκπληκτικό τοπίο κι ένας εκπληκτικός γάμος ο όποιος έληξε σχεδόν την ίδια μέρα. Το χάρηκα που το έκανα ήταν πολύ ωραία εμπειρία». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφο της. «Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα μάλλον έχω μια τάση σε όσους έχουν σχέση με τη μουσική, όπως ο τωρινός μου σύντροφος. Είναι μουσικός, γράφει μουσική και ασχολείται ακόμη με sound design και ηχοληψία. Έχουν μια ελευθεροτυπία σκέψης που μου αρέσει, είναι πιο χύμα, δεν έχουν αυτή τη λύσσα του να γίνουν και του πώς να φανούν. Δεν μου αρέσουν οι πολύ λογικοί άνθρωποι, δεν μου αρέσουν οι φαλλοκράτες, δεν μου αρέσουν οι τεχνοκράτες, δεν μου αρέσουν οι μισογύνηδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα