Φανή Δρακοπούλου: «Ο Άγιος Βασίλης θα ήθελα να στείλει ένα γράμμα στον μπαμπά μου και να γράφει ατελείωτα “σ’ αγαπώ, μπαμπά”»

Η Φανή Δρακοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει σαν δώρο φέτος.

«Θα ήθελα να στείλει ένα γράμμα στον μπαμπά μου, που να φτάσει στα χέρια του και να γράφει ατελείωτα "σ' αγαπώ, μπαμπά"». Όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο χώρο της σόουμπιζ δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική της ζωή. «Είναι καθαρά δική μου επιλογή να μην απασχολώ τα έντυπα με το τι κάνω εκτός επαγγελματικών ορίων. Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεται η επαγγελματική με την προσωπική προβολή. Γιατί αν μπεις στη διαδικασία να προβάλεις τα προσωπικά

σου, ο κόσμος ξεχνάει ότι πάνω απ' όλα είσαι τραγουδιστής... Βάζεις έτσι τον κόσμο στη διαδικασία να περιμένει την επανασύνδεσή σου ή πότε θα χωρίσεις και όλα τα συναφή. Ξέρω ότι εγώ έχω διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, αλλά νιώθω καλά έτσι με τον εαυτό μου. Είναι πολύ όμορφο να νοιάζεται ο κόσμος και να θέλει να μάθει για εσένα, αλλά σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο. Δεν θα ήταν επιτυχία για εμένα γίνω εξώφυλλο επειδή απασχολώ με τα προσωπικά μου, δεν θα χαιρόμουν! Θα χαιρόμουν μόνο αν ερχόταν μέσα από επαγγελματική καταξίωση. Αυτό θα σήμαινε για εμένα ότι πέτυχα τον στόχο μου σε αυτό που αγαπώ», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso».

Keywords
Τυχαία Θέματα