Φάνης Μουρατίδης: «Περνάμε πολύ δύσκολα όπως όλοι οι Έλληνες γιατί τα πράγματα είναι ζόρικα»

Σήμερα η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι περισσότεροι Έλληνες χρωστάνε, οι σχέσεις περνούν κρίση και τα διαζύγια βρίσκονται σε έξαρση.

«Με μια ειδοποιό διαφορά, Σήμερα ο Έλληνας δεν είναι από επιλογή του… Ακάλυπτος. Τότε λειτουργούσε βάσει της εποχής που ήθελε το εύκολο χρήμα, χωρίς μόχθο, χωρίς επένδυση, έχοντας στο μυαλό του πώς να τα αρπάξει. Τώρα το έχουν επιλέξει κάποιοι άλλοι αναγκάζοντάς τον να πληρώσει ακριβά τα πάντα με μειωμένο τον μισό μισθό του» τόνισε στο TVBov. Είναι και εκείνος ακάλυπτος; «Εξυπακούεται. Δεν με βγάζω

απέ ξω. Περνάμε πολύ δύσκολα όπως όλοι οι Έλληνες γιατί τα πράγματα είναι ζόρικα. Γιατί νομίζετε ότι οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί;» Τον αγχώνει που έρχονται Χριστούγεννα και ίσως δεν μπορέσει να προσφέρει στα παιδιά του τα δώρα που επιθυμούν; «Τραγική χριστουγεννιάτικη ιστορία δεν θα εντάξω ποτέ στη ζωή μου. Δεν θα κλαφτώ ποτέ, όπως και αν έχουν τα πράγματα. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν όπως εγώ, που περίμενα με ενθουσιασμό και μεγάλη αγωνία τον Άγιο Βασίλη. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να φορτώνουμε τα παιδιά με την πραγματικότητα. Τα ενημερώνουμε, αλλά δεν το κάνουμε… οικογενειακή παντιέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα