Για ποιο λόγο η sex editor της Μενεγάκη μεταναστεύει στο Βερολίνο;

Η Ειρήνη Χειρδάρη, sex editor της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να αφήσει τα τηλεοπτικά πλατό της Ελλάδας και να αναζητήσει την τύχη της στη Γερμανία, αλλά και νέες πτυχές του ρεπορτάζ με το οποίο ασχολείται.

 

Η Ειρήνη από τη στιγμή που έκατσε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha έγινε γνωστή σε όλους μας. Στην εκπομπή «Ελένη» ανέλυε όλα τα hot σεξουαλικά θέματα που μπορεί να απασχολούν το κοινό, ενώ πρόσφατα είχε ανοίξει την πρώτη και μοναδική γραμμή βοήθειας για σεξουαλικά θέματα.

Φαίνεται πως τίποτα από τα παραπάνω, όμως, δεν είναι ικανά να την κρατήσουν στην Ελλάδα. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη πως σκέφτεται να μετακομίσει στο Βερολίνο. Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί, όπως έχει γραφτεί, παρά το γεγονός πως η σέξι Ειρήνη έχει δηλώσει πως την επηρεάζει η οικονομική κρίση. Το πιθανότερο είναι πως αναζητά νέους δρόμους, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε να δραστηριοποιείται στη γερμανική αγορά, σύμφωνα με την Espresso. Το σίγουρο είναι πως η Ειρήνη Χειρδάρη βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα και πως θα εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τουλάχιστον τρεις φορές μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα