Γιάννης Πλούταρχος: «Έχω ένα μποστάνι με καρπούζια και πεπόνια»

Ο Γιάννης Πλούταχος έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στα «Κορίτσια για σπίτι».

 

«Όταν κάναμε τα πρώτα μας δυο παιδιά η Μαρία δεν ήθελε να κάνει τρίτο παιδί. Ήμουνα λίγο έτσι στεναχωρημένος αλλά έπρεπε να συμφωνήσω με τη θέληση της γυναίκας μου. Στην πορεία όμως, μετά από 5 χρόνια, άρχισε η ίδια να ζητάει ένα τρίτο παιδί. Μετά ήρθε το τέταρτο, ήρθε και το πέμπτο!» είπε χαρακτηριστικά

Ο τραγουδιστής τόνισε πως αν ο θεός είναι το καλό, τότε πιστεύει σε αυτόν!

«Πιστεύω στο καλό γενικώς! Οι άνθρωποι πρέπει να δώσουμε βάση στη θετικότητα και στο ν΄αγαπάμε τους άλλους! Δεν είμαι

πολύ της θρησκείας. Αν ο θεός είναι το καλό, πιστεύω στο θεό».

Το Πάσχα θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θα περάσει οικογενειακά!

«Το Πάσχα έχω επιλέξει να μην τραγουδάω. Να είμαι με την οικογένεια μου, στο χωριό και στον τόπο μου. Θέλω να ζω με τα παιδιά μου τα ήθη και τα έθιμα μας. Πηγαίνω συνέχεια στο χωριό μου. Μου αρέσει πολύ. Έχω ένα μποστάνι με καρπούζια και πεπόνια».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι τα καλοκαίρια λατρεύει να πηγαίνει στην Χαλκιδική!

«Λατρεύω τη Χαλκιδική! Πηγαίνουμε οικογενειακώς σε ένα camping. Είμαι όλη μέρα με το μαγιό και κάθε βράδυ διοργανώνουμε ένα καραόκε πάρτι».

Όσο για την Μαρία είπε:«Όσο μεγαλώνω και όσο έχω τη σύντροφο μου δίπλα, τόσο πιο πολύ τη σέβομαι και την αγαπάω. Μας δένουνε πράγματα, διότι αυτό που δημιουργήσαμε είναι πάρα πολύ δύσκολο!»

Και τέλος αποκάλυψε ποια στιγμή δεν θα ξεχάσει ποτέ:

«Έδωσα τα πρώτα λεφτά στη μαμά μου να βάλει πλακάκια στο σπίτι μας. Μου ευχήθηκε όσο πλακάκια βάλαμε, τόσους πλατινένιους δίσκους να κάνω! Πραγματικά, η ευχή της μάνας έπιασε!»

Keywords
Τυχαία Θέματα