Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου κόστισε πάρα πολύ η περιπέτεια του Μπουλά»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του μίλησε για τον συνάδερφο και καλό του φίλο Σάκη Μπουλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

«Πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είναι όμως νικητής. Είναι δυνατός. Τα 'χει καταφέρει ξανά. Έχει ψυχικά αποθέματα. Είναι όμως και λίγο αυτοκαταστροφικός. Πάντα του πρόσεχε τους άλλους και όχι τον εαυτό του. Είναι ένας ευγενής, απέριττος άνθρωπος. Συνυπήρξαμε. Συνυπάρχουμε. Και θα συνυπάρχουμε. Είμαστε μαζί, από τα εφηβικά μας χρόνια. Σαράντα χρόνια πριν, πήγαμε για οντισιόν στον Μάνο Χατζιδάκι,

αυτό το πλάσμα με την μουσική την συνυφασμένη με τον ήχο της ίδιας της Ελλάδας. Ο Χατζιδάκις, ένας αναρχικός παγκόσμιας εμβέλειας, ένας ανιδιοτελής άνθρωπος, ένας σπουδαίος ποιητής έργου σπουδαίου. Από αυτή τη συνεργασία, πολλά πήραμε και μας στήριξε πολύ. Εμένα με πήγε αυτός στον Πατσιφά τότε. Ε και με τον Σάκη, ήμασταν μαζί λοιπόν στην οντισιόν του Μάνου και κουμπώσαμε αμέσως, μετά χρόνια μαζέψαμε σε λογικές και αν και διαφορετικοί είχαμε πάντα μια αρμόνια στη σχέση μας και σεβασμό και αποδοχή». Είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο newpost!

Keywords
Τυχαία Θέματα