Γιάννης Ζουγανέλης: «Οι Έλληνες έχουν σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα στην Ελλάδα του Μνημονίου»

Για τα σεξουαλικά προβλήματα των Ελλήνων, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα ο ίδιος αλλά και για Τέχνη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε γι' αυτές τις δύο ιδιότητές του: «Ισορροπώ ανάμεσα στο τραγούδι και την υποκριτική. Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να βγει οικονομικά με μία δουλειά. Ειδικά από το θέατρο, δεν ζεις. Είναι απίστευτο το πώς είναι τα πράγματα τώρα. Ευτυχώς εγώ έχω την πολυτέλεια να είμαι και στο τραγούδι και στο θέατρο». Πώς όμως αντιμετωπίζει τους συνανθρώπους του και γενικότερα τους γύρω του; «Είμαι υποχρεωμένος να απαντάω στην αγάπη. Εγώ είμαι του σ' αγαπώ, δεν είμαι του 'μ' αγαπάς' στη ζωή μου και την καθημερινότητά μου. Δεν νιώθω άξιος της αγάπης που εισπράττω. Με κάνει καλύτερο στη ζωή μου αλλά έχω και πρόβλημα γιατί λέω τώρα, πώς θα απαντήσω. Αν για παράδειγμα εγώ έχω ξεπεράσει τον βιοπορισμό, σκέφτομαι τον άλλον που έχει πρόβλημα. Τον κόσμο που είναι αδικημένος. Η τέχνη δεν είναι τίποτα μπροστά στη ζωή... Προσπαθώ να είμαι γλυκομίλητος και καλός με τους άλλους αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια. Δεν αντέχω τη φασιστική λογική, τρελαίνομαι στην καθημερινότητά μου.

Συχνά κρατιέμαι να μην τσακωθώ στο δρόμο γιατί σκέφτομαι ότι είμαι αναγνωρίσιμος. Γενικά είμαι άτομο που κάνει πολλούς συμβιβασμούς». Όσο για τα σεξουαλικά προβλήματα των Ελλήνων, ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε στα «Κορίτσια για σπίτι»: «Οι Έλληνες έχουν σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα στην Ελλάδα του Μνημονίου και φταίει η φαλλοκρατική κοινωνία». Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο...

 

Keywords
Τυχαία Θέματα