Γιατί η Νικόλ Κοτοβός «έχασε το χρώμα της», στην παρουσίαση βιβλίο του Αρναούτογλου;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίασε το βιβλίο του «Μακιγιαρισμένοι φόβοι», και όπως ήταν φυσικό, η αγαπημένη του ήταν στο πλευρό του.

Η Νικόλ Κοτοβός είχε διακριτική παρουσία κατά τη διάρκεια της βραδιάς, κι απέφευγε τα φλας των φωτογράφων ευγενικά. Μόλις η παρουσίαση τέλειωσε, η ίδια έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον παρουσιαστή για να του πει συγχαρητήρια. Εκεί λοιπόν που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε μια ανάσα, κι άρχισε να χαιρετάει τον κόσμο και να υπογράφει τα βιβλία, τότε ήταν που ξεκίνησε ο «γολγοθάς» της Νικόλ.

Οι

κάμερες έσπευσαν να τη βρουν και οι δημοσιογράφοι της την «έπεσαν» για μια δήλωση. Η επιχειρηματίας άμαθη από τη δημοσιότητα και την έκθεση και προσπαθώντας να αποφύγει τα φλας άρχισε να οπισθοδρομεί.... Τι να έκανε όμως που βρισκόταν στη γωνία... και που να πάει; Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τη «στριμώξουν» και να μην μπορεί να πάει πουθενά αλλά και να μην θέλει να μιλήσει. Ξαφνικά η Νικόλ άρχισε να «χάνει το χρώμα της» να λέει στα αγγλικά «No comments... No comments» προσπαθώντας να «γλιτώσει». Κάποια στιγμή τα κατάφερε και ξέφυγε αλλά για πολύ λίγο γιατί σε λίγα δευτερόλεπτα, οι δημοσιογράφοι, την είχαν περικυκλώσει και πάλι.

Η επιχειρηματίας άρχισε να χάνει την ψυχραιμία της και η απελπισία «ζωγραφίστηκε» στο πρόσωπό της, αφού δεν είχε διέξοδο. Τότε ήταν που μια κοπέλα της έκανε νόημα και κατάφερε να περάσει ανάμεσα από μία καρέκλα, ένα τζάμι και τα καλώδια για να βρει τρόπο διαφυγής. Φυσικά και οι δημοσιογράφοι συνέχισαν να την κυνηγούν, αφού αυτή είναι και η δουλειά τους άλλωστε, τουλάχιστον όμως μπορούσε να αναπνεύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα