Η Μπαλατσινού αποκαλύπτει τι την ενοχλεί στον Κωστόπουλο στο «Ice»

Για το «Dancing On ice», τις αρνητικές κριτικές, τα νούμερα τηλεθέασης, τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και τις δικές της πρόβες για την Κυριακή μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Την παρουσιάστρια πέτυχε η κάμερα του star την ώρα που πήγαινε για να κάνει πρόβα για το show στον πάγο της Κυριακής και μίλησε για όλα.

Τι την ενοχλεί στη συνύπαρξή της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο σχεδόν σε κάθε live; «Με ενοχλεί πολλές φορές που τρώει και εγώ δεν μπορώ να φάω», είπε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας

πως μεταξύ τους τα λένε όλα.

Λίγο πριν τον ημιτελικό του σόου, η παρουσιάστριά του τονίζει πως η παραγωγή είναι άρτια και σωστή και δεν μπορείς να ψυχανεμίσεις τι θα δει ο κόσμος. «Όταν έχεις δει μόνο καλλιτεχνικό πατινάζ περιμένεις να δεις θεαματικό πατινάζ. Αν όμως η ψυχολογία σου είναι να δεις έναν γνωστό να τρώει τούμπες και να έχει πλάκα, είναι αλλιώς», συνέχισε η Τζένη, προσθέτοντας πως το «Ice» έχει πολλές δυσκολίες και για τον λόγο αυτό αρκετοί επώνυμοι αρνήθηκαν να πάρουν μέρος.

Όσο για την δική της χορογραφία αυτή την Κυριακή; «Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί άλλο το live και άλλο oι πρόβες. Στις πρόβες είσαι πάντα πιο άνετος», είπε, αποκαλύπτοντας πως θα την δούμε να κάνει πολλά lift!

Keywords
Τυχαία Θέματα