Η χαλαρή βόλτα της Σίας Κοσιώνη και ο… Άρης!

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να έχει περάσει στο νου του κόσμου ως μια πολύ σοβαρή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, που δεν αφήνει περιθώρια για πλάκα και χαλαρότητα, όμως όταν σβήνουν τα φώτα και φεύγει από το κανάλι του Φαλήρου, "μεταμορφώνεται".

Στην καθημερινότητά της, η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, είναι πολύ απλή, χαλαρή, ντύνεται casual και αποφεύγει να βάφεται. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ciao, απαθανάτισε τη Σία Κοσιώνη,

σε πρωινή της βόλτα κοντά στο σπίτι της στην Πειραϊκή. Σχεδόν κάθε πρωί η παρουσιάστρια παίρνει το σκύλο της, Άρη, του οποίου έχει τεράστια αδυναμία και τον πηγαίνει βόλτα στο πάρκο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ημίαιμο Μολλσσό, τον οποίο τον βρήκαν πριν τεσσερισήμισι χρόνια στο Πόρτο Ράφτη, σχεδόν νεογέννητο. Όσο για το όνομά του, όπως έχει αποκαλύψει, παλαιότερα, η ίδια η παρουσιάστρια οφείλεται στο σύζυγό της, γνωστό αθλητικογράφο Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος είναι φανατικός Άρης και ήθελε το κατοικίδιο που απέκτησε και αγαπάει πολύ να έχει το όνομα της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Σία Κοσιώνη, το σκυλί είναι περισσότερο υπάκουο με το σύζυγό της γιατί εκείνη το έχει κακομάθει και της έχει «πάρει τον αέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα