Η Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτει γιατί βγήκε μπροστά από τις κάμερες!

«Η Ελένη Μενεγάκη που είναι και σούπερ αστρολόγος, όταν είδε το ωροσκόπιο μου με ρώτησε πως και δεν έχω βγει στην τηλεόραση.», είπε η Χριστίνα Πολίτη όταν την ρώτησαν γιατί πήρε την απόφαση να περάσει μπροστά από τις κάμερες.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η κοσμικογράφος στο entertv και μεταξύ άλλων μίλησε

και για την απόφασή της να εμφανίζεται σε μια πιο μόνιμη βάση στην τηλεόραση. «Ο πρώτος μου αστρολόγος χρόνια και ζαμάνια πριν, είχε βάλει τα στοιχήματα πως θα βγω ντε και καλά στην τηλεόραση. Εγώ πάλι έκανα προσπάθειες, αλλά παράλληλα δεν είχα και αυτό το «Εδώ είμαι, δείτε με, ακούστε με» που χρειάζεται ο φακός. Η φιλαρέσκεια μου πέρασε στα 25 και παρ' όλες τις σχέσεις μου με ανθρώπους των καναλιών – (τους περισσότερους γνωρίζω προ τηλεόρασης!)- εγώ «κρυβόμουν» στα περιοδικά. Δεν ήμουν ιδιαίτερα φιλόδοξη και πάντα έδινα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή.», συμπλήρωσε.

Σε αυτή της την απόφαση βέβαια συνέβαλε και το γεγονός ότι ο χώρος των περιοδικών που υπηρετούσε τόσα χρόνια καταρρέει. « Τώρα που ωρίμασα, κυριολεκτικά και που ο χώρος των περιοδικών καταρρέει πιστεύω πως η τηλεόραση είναι η φυσική μου μεταγραφή. Ειδικά αφού με κάνει γνωστή και στο ευρύτερο κοινό που βοηθάει πάρα πολύ την κύρια δουλειά μου που είναι το Cosmopoliti blog μου στο Gossip-Tv.gr. Άλλος ένα σημαντικός λόγος ήταν το κανάλι του Αnt1 -που θεωρώ πως είναι κορυφαίο και μοναδικό στο να «φτιάχνει» κόσμο και ο Γιάννης Λάτσιος, στον οποίο έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Πάντως εγώ ακόμα δεν αντέχω να με βλέπω. Παλιά δεν άντεχα και να με ακούω, αλλά αυτό το έχω ξεπεράσει.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα